آخرین خبرپاسخ ایران به حمله مجدد؛ فراتر از مناطق شناخته‌شده
1664بازدید

خواجه حسینی:مغلوب غرور کاذب خود شدیم

وحید گفت:دیگر قصد ندارم در تیم ملی به کار خود ادامه دهم و می‌خواهم پس از گفتگو با رئیس فدراسیون استعفای خود را اعلام کنم.

سرمربی تیم ملی کاراته در گفتگو با مهر با بیان این مطلب گفت: رقابت‌های جهانی در سطح فنی بسیار خوبی برگزار شد، تیم ما در شرایط فنی و آمادگی مطلوب همطراز با تیم‌های خوب دنیا قرار داشت اما به دلایل مختلف موفق نشدیم آنچه در توان داشتیم را به نمایش بگذاریم.

وی ادامه داد: مسئولیت شکست تیم ملی را قبول می کنم چرا که در روزهای پایانی از تیم ملی غافل شده و نتوانستم تیم خود را کنترل کنم. معتقدم تیمی که خوب تدارک دیده و مهیای حضور در رقابت‌های جهانی بود دچار غرور کاذب و مخرب شد و نتوانست توانایی خود را بروز دهد.

خواجه حسینی خاطر نشان کرد: تیم ملی خوب تمرین کرده و خوب آماده شده بود اما اعضای این تیم گمان کردند که همه چیز تمام شده و کاراته‌کاران سایر کشورها در حد آنها نیستند و به راحتی می توانند به مدال دست پیدا کنند که عملا چنین چیزی ممکن نشد.

سرمربی تیم ملی در پایان گفت: پس از بازگشت به تهران در مورد مسائل مختلف تیم ملی و نتایج آن در رقابت‌های جهانی به تفصیل صحبت خواهم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.