آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

بچه سلطان و بچه عقاب فوتبالی + عکس

 به این دو نوجوان نگاه کنید! سمت راستی ثابت کرد الزامی نیست که فرزند یک بازیکن بزرگ هم بازیکن بزرگی بشود. حالا سمت چپی آمده تا اثبات کند الزامی هم نیست که نشود!
 
به گزارش گل، محمد پروین و امیر عابدزاده. بچه سلطان و بچه عقاب. زمانی که این عکس را گرفتند روی موفقیت هر دوی این‌ها خیلی حساب می‌شد. اما محمد پروین که از بچگی در تمرینات پرسپولیس حاضر بود اصلا توقعات را برآورده نکرد.

حالا امیر آمده تا او هم شانس خودش را محک بزند. تجربه نشان داده مهارت‌های فوتبال موروثی نیست و از پدر به پسر منتقل نمی‌شود. اما باز هم دلیلی ندارد از آینده امیر ناامید باشیم. بالاخره او هم به اندازه همه آدم‌های معمولی، همه آن‌ها که پدرشان عقاب آسیا نبوده، شانس برای موفقیت دارد.
 

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

پروینی۱۳۹۱/۰۴/۲۸ ۰۱:۳۱

راستی اگر کسی خبر از محمد پروین دارد لطفا درج کند . ایشان بازیکن بدی نبود حتی اقای گل لیگ یک هم شد . ولی کم کم کمرنگ شد .

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۲۸ ۰۰:۵۴

ما در فوتبال کشورمان نه تا کنون سلطاتی ذاشته و نه غقابی بهترین فوتبالیست ها ما در حد فوتبالیست های عادی هستند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.