آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
2بازدید

ورزشكار روس لباسش را گم كرد و با تي‌شرت طلا گرفت!

يك ورزشكار روس در رشته پرش ارتفاع زماني كه نوبتش رسيد متوجه شد كه لباسش را گم كرده و مجبور شد با يك تي‌شرت معمولي طلاي المپيك را به دست بياورد!

به گزارش ايسنا، لحظاتي قبل از پرش پنجم ايوان يوخوواس در ماده پرش ارتفاع المپيك اين ورزشكار هر چه به دنبال يونيفرم مخصوصش گشت آن را پيدا نكرد.

يوخوواس كه به شدت نگران و مضطرب بود ساك ورزشي‌اش را روي زمين خالي كرد و زير نيمكت را هم گشت اما هيچ اثري از لباسش پيدا نكرد. يكي از داوران به او پيشنهاد كرد كه لباس ديگري بر تن كند و ورزشكار روس نيز تي‌شرت آبي‌رنگي پيدا كرده و آن را بر تن كرد و آماده پرش از ارتفاع دومتر و 33 سانتي متري شد.

يوخوواس در حركت اول خود با موفقيت از اين ارتفاع پريد. اين قهرمان جهان پس از آن موفق شد لباس گمشده خود را پيدا كند و در حركات بعد ارتفاع دو متر و 38سانتي‌متري را هم با موفقيت به نام خود به ثبت برساند. به اين ترتيب ورزشكار روس طلاي المپيك 2012 لندن را به دست آورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.