آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

هشدار به متقاضيان مسكن مهر پرديس

در حالي كه متقاضيان مسكن مهر پرديس كه واجد‌الشرايط هستند بايد آورده خود را پرداخت كنند، برخي سودجويان از طريق ارسال پيامك شماره حساب‌هايي را به متقاضيان براي پرداخت اين مبلغ ارسال مي‌كنند، از اين‌رو متقاضيان بايد بدانند كه اين مبلغ را تنها به حساب‌هاي مسدود خود در بانك مسكن واريز كنند.

در حالي كه از شانزدهم خرداد‌ماه سال جاري ثبت‌نام مسكن‌‌هاي مهر آغاز شده و از چندي پيش نيز فرم متقاضيان وارد مرحله‌ي پالايش شده است، شواهد بيانگر حضور سود‌جويان و متخلفان در مراحل ثبت‌نام است.

به گزارش ايسنا، از آنجايي كه در اوايل ماه گذشته پالايش و بررسي شرايط متقاضيان با ظرفيت روزانه يك هزار نفر آغاز شده است، در حال حاضر متقاضياني كه فرم «ج» آنها پس از بررسي، سبز اعلام شده است، اكنون بايد در اين مرحله آورده‌ي خود را واريز كنند.

در اين مرحله متاسفانه از سوي برخي از سودجويان تخلف صورت گرفته و متخلفان شماره حساب‌هايي را از طريق پيامك به متقاضيان براي واريز آورده ارسال مي‌كنند.

بسياري از متقاضيان نيز بدون آگاهي، آورده‌ي اوليه خود را به شماره حسابي كه از طريق اين پيامك به آنها ارسال شده است، واريز كرده‌اند. از اين‌رو به متقاضيان واجد الشرايطي كه آورده‌ي آنها در مرحله‌ي اول بايد پنج ميليون تومان باشد، تنها به شماره حسابي كه به نام خود در بانك مسكن شده است، واريز كنند.

براساس اين گزارش، شركت عمران پرديس اعلام كرده است واريز وجه نقد به هر حسابي نزد هر بانك ديگري هيچ تعلق و ربطي به اين شركت و مسكن‌هاي مهر پرديس ندارد.

 آورده متقاضيان بايد به حساب‌هاي مصدود نزد بانك مسكن كه به‌نام خود متقاضي است، ولي امكان برداشت از آن وجود ندارد، واريز شده و شركت عمران پرديس تنها مرجعي است كه مي‌تواند طي ساخت‌وساز واحد‌هاي مسكن مهر پرديس از اين حساب‌هاي مصدود برداشت كنند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.