آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
2بازدید

دورتازه حملات پ.ک.ک در ترکیه

ناآرامی‌ها در ترکیه وارد مرحله تازه‌ای شده است و شورشیان مسلح پ.ک.ک با استفاده از سرگرم بودن دولت و نیروهای امنیتی ترکیه برای دخالت در امور داخلی سوریه، هر روز ضربات جدید و تازه‌ای را به این کشور وارد می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، در تازه‌ترین این حملات و هم‌زمان با عید فطر در ترکیه که چند روز تعطیل عمومی است، شورشیان مسلح با بمب شهر عنتاب را هدف قرار دادند که بر اثر انفجار آن چند نفر کشته و زخمی شدند.

این بمب در برابر ساختمان پلیس امنیت شهید کامل یک خودرو  بمب گزاری شده منفجر شده و در همان دقایق اولیه مشخض شد که بر اثر این انفجار 8 نفر کشته شده اند که سه تن از آنان کودکان زیر ده سال هستند و همچنین 57 نفر از ساکنان محله نزدیک به این ساختمان امنیتی نیز زخمی شده‌اند که حال 6 تن از آنان وخیم است.

بر اثر این انفجار مهیب همچنین یک دستگاه اتوبوس، دو مینی بوس و سه خودروسواری شهروندان نیز در آتش سوختند.

مقامات ترکیه ادعا می‌کنند که دولت سوریه پ.ک.ک را برای تشدید حملات بیشتر تحریک می‌کند، ادعایی که تاکنون سند و مدرکی برای آن ارائه نشده است.

بشیر آتالای معاون نخست وزیر و رییس ستاد مبارزه با ترور، چلیک معاون رهبر حزب عدالت و توسعه و ادریس نعیم شاهین وزیر کشور ترکیه به عنتاب رفته‌اند و عبدالله گل رییس جمهور این کشور نیز با انتشار یک پیام ضمن ابراز تسلیت به عنتابی‌ها این اقدام را محکوم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.