آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2435بازدید

مهران مدیری «مرد دو هزار چهره» می‌شود

مدیری در «مرد دو هزار چهره» در یک موقعیت جدید قرار می‌گیرد. این مجموعه در 15 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه می‌شود و قرار است مشاغلی غیر از آنچه در «مرد هزار چهره» بود به شوخی گرفته شود.

نگارش فیلمنامه جدیدترین مجموعه نوروزی مهران مدیری با نام موقت «مرد دو هزار چهره» از هفته آینده آغاز می‌شود.

به گزارش مهر، مدیری پس از کارگردانی مجموعه‌های نوروزی «جایزه بزرگ» و «مرد هزار چهره»، قصد دارد سومین مجموعه نوروزی خود را با نام موقت «مرد دو هزار چهره» بسازد.

تیم نگارش این مجموعه محراب قاسمخانی، خشایار الوند و امیر ژوله هستند و گروه، هفته آینده نگارش متن‌های آن را آغاز می‌کند. این مجموعه در ادامه «مرد هزار چهره» ساخته می‌شود و مدیری ایفای نقش اصلی آن را به عهده دارد.

مدیری در «مرد دو هزار چهره» در یک موقعیت جدید قرار می‌گیرد. این مجموعه در 15 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه می‌شود و قرار است مشاغلی غیر از آنچه در «مرد هزار چهره» بود به شوخی گرفته شود.

گفته می‌شد، مدیری قصد دارد یک فیلم سینمایی بسازد، اما او باز هم به تلویزیون برگشت تا یک مجموعه طنز تولید کند. مدیری مجموعه‌های «ساعت خوش»، «پاورچین»، «نقطه‌چین»، «شب‌های برره»، «ببخشید شما»، «پلاک 14» و «باغ مظفر» را ساخته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۱۳:۳۳

مهران عزیز شما انسان بسیاردوست داشتی ودر دل همه مردم ایران جا داری لطفا با ساخت سریال جدید همچنان مردم را شاد کن

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۰۸:۵۲

با سلام
از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم و برای دیدن این سریال لحظه شماری می کنم

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۰۸:۴۶

مامنتظر ایشان در شبهای پائیز بودیم تابلکه ایشان باکارهای موفقشان لبخند رابرلبانمان بنشاند واز خستگی های روزمره خارج شویم وانرژی بیشتری کسب کنیم ولی متاسفانه ایشان رانتوانستیم بیابیم .

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۰۸:۱۸

با سلام ،
آقای مدیری در این یکسال کجا بودند که میخوان دوباره مرد دو هزار چهره را بسازند

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۵ ۱۶:۳۸

با سلام
تقاضا دارم این نظر را منعکس بفرمائید :
بعنوان یکی از میلیونها طرفدار هنرمند عزیز و دوست داشتنی جناب آقای مهران مدیری از ایشان بخاطر کارهای ارزشمندشان تشکر و قدردانی میکنم و به ایشان عرض میکنم که با ادامه ساخت سریالهای طنز لبخند را به لبان مردم بیاورید . مشتاقانه منتظر سریال جدیدتان خواهیم بود

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۵ ۱۶:۳۳

خیلی ممنوووووونم

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۵ ۱۵:۲۳

برای آقای مدیری آرزوی موفقیت داریم. ایشان بحق کارگردان موفقی بوده اند و اسم ایشان در پای هر مجموعه ای کافی است تا تماشاگر را پای جعبه جادو میخکوب نماید.

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۵ ۱۴:۱۵

تجربه نشان داده است که همیشه مجموعه دوم هر سریال یا فیلم موفقی، به زیبایی و جذابیت سری اول نبوده است. امیدوایم در مورد سریال جدید آقای مدیری اینگونه نباشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.