آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

اشتغال‌زایی بسیار سخت‌تر از شعار دادن است

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بیکاری را تشدید‌کننده بسیاری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: بیکاری افراد جامعه می‌تواند معضلاتی مانند اعتیاد، قاچاق مواد مخدر، فروپاشی بنیان خانواده‌ ، طلاق وسرقت را به دنبال داشته باشد.

عزت‌الله یوسفیان ملا در گفت‌و‌گو با خانه ملت، اظهار داشت: اگر مشکل بیکاری به صورت اساسی و ریشه‌ای رفع شود، میزان وقوع بسیاری از آسییب‌های اجتماعی و جرایم به حداقل ممکن کاهش خواهد یافت.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی وعده‌ دادن در مورد رفع بیکاری و اشتغال‌زایی را در حل این مشکل بی‌تاثیر دانست و افزود: اشتغال‌زایی نیاز به زیرساخت‌هایی دارد و تا زمانی که بستر ایجاد شغل فراهم نباشد هر وعده ای در این خصوص بی معناست و به نتیجه نخواهد رسید.

وی با تاکید بر این که وعده دادن در مورد اشتغال‌زایی باید بر مبنای صحیحی باشد، تصریح کرد: مسئولان باید وعده‌ای در مورد اشتغال‌زایی و رفع بیکاری بدهند که توان انجام آن را نداشته باشد زیرا مردم روی حرف مسئولان حساب می‌کنند و اگر به وعده‌ها عمل نشود، موجب بدبینی مردم می‌شود.

این نماینده مجلس نهم با اشاره به تعطیلی و کاهش ظرفیت بسیاری از واحدهای تولیدی افزود: این موضوع موجب بیکاری خیل عظیمی از نیروهای انسانی شده است و متاسفانه هر روز تعدادی از کارگران و کارمندان شغل خود را از دست می‌دهند که مسئولان باید پیش از اشتغال‌زایی جدید به فکر حل مشکل این افراد باشند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شعار دادن راحت و آسان اما اشتغال‌زایی دشوار است، گفت: عمل کردن به این شعارها کار دشواری است زیرا نمی‌توان هر کاری را به منزله شغل تلقی کرد و اشتغال تعریف خاص خود را دارد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.