آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
0بازدید

اجلاس تهران گامی مهم در وحدت جنبش عدم تعهد

وزیر امور خارجه عمان گفت: شکی نیست که برپایی اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران شرایط مناسب و گام مهمی را برای وحدت میان کشورهای عضو ایجاد می کند .

به گزارش واحد مرکزی خبر ، یوسف بن علوی پس از ورود به فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران افزود: به نقش جنبش عدم تعهد پس از پایان اجلاس تهران و اقدامات موثر آن در خدمت به جوامع بشری و همچنین برپایی ثبات در میان کشورها و جوامع خوشبین هستیم.

وی اضافه کرد : پیش بینی می کنم پیشنهادهایی که در اجلاس کارشناسی مورد بحث قرار گرفت در اجلاس نهایی تصویب شود.

وزیر امور خارجه عمان گفت: از اینکه در تهران و در جمع کشورهای عضو جنبش تعهد در ایران هستیم خوشحالیم و شکی در این نیست که برگزاری شانزدهمین اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در ایران با توجه به وضع کنونی بین المللی از اهمیت زیادی برخوردار است .

یوسف بن علوی افزود: رئیس مجلس عمان به عنوان نماینده این کشور در اجلاس سران جنبش عدم تعهد حضور خواهد یافت .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.