آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2394بازدید

بهمنی: پرداخت وام به مردم طبق روال گذشته

رييس‌كل بانك مركزي با تاكيد بر اينكه بيشتر تمركز ما به ارائه تسهيلات به بخش‌هاي توليدي و صنعت است ادامه داد: تصميم داريم كه ابتدا منابعي را به اين دو بخش اختصاص دهيم بعد بياييم به سراغ واحدهاي ديگر.

رييس‌كل بانك مركزي با اشاره به اختصاص خطر اعتباري جديد به بانك‌ها اعلام كرد كه بانك‌ها بزودي مي‌توانند تسهيلاتي كه به روال گذشته مي‌دادند پرداخت كنند.

به گزارش ايسنا، محمود بهمني در حاشيه جلسه دولت اظهار كرد كه تسهيلات چهار ميليون توماني قرض‌الحسنه ازدواج اعلام شده و بانك‌ها اكنون مي‌توانند آن را پرداخت كنند.

وي همچنين با اشاره به اختصاص اعتبار 60 هزار ميليارد ريالي به بانك‌ها درباره نحوه تخصيص اين تسهيلات تصريح كرد: بانك‌ها در درجه اول بر اساس ليستي كه در اختيار هيات مديره آنهاست ابتدا سرمايه در گردش واحدهاي توليدي را تامين مي‌كنند و در اولويت بعدي طرح‌هاي نيمه تمام با اولويت بالا را مورد توجه قرار خواهند داد.

رييس‌كل بانك مركزي با تاكيد بر اينكه بيشتر تمركز ما به ارائه تسهيلات به بخش‌هاي توليدي و صنعت است ادامه داد: تصميم داريم كه ابتدا منابعي را به اين دو بخش اختصاص دهيم بعد بياييم به سراغ واحدهاي ديگر.

بهمني همچنين در پاسخ به اين سوال كه چرا مردم در بسياري از مواقع هنگام مراجعه به بانك‌ها بايد با اين گفته كه "وام نداريم" مواجه شوند؟ پاسخ داد: بانك‌ها از طريق افزايش منابعي كه خواهند داشت مي‌توانند تسهيلاتي كه به روال گذشته مي‌دادند بپردازند.

وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه عده‌اي مي گويند توزيع اوراق مشاركت در حال حاضر مي‌تواند يك ابزاري تبليغي در آستانه انتخابات باشد تصريح كرد: اوراق مشاركت اصلا ابزار تبليغي نيست، ابزار سياست‌هاي پولي و كاملا تخصصي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۱۹:۵۳

بانكها حتي از دادن وام تخصيصي به خودروهاي فرسوده خودداري مي نمايند ، با وجود اينكه ستاد تبصره 13 پنجم دي ماه را آخرين مهلت ثبت ناميهاي سال 86 اعلام نموده اينجانب با مراجعات مكرر به بانك جواب رد شنيده ام اين در حاليست كه حتي بانك وام دهنده به اينجانب در پرونده ثبت و مشخص گرديده است ولي همچنان كار شكني مي كنند و مي گويند بخشنامه بدست ما نرسيده است اميدواريم مسئولين محترم فكري بحال اين قضيه بكنند

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۱۵:۵۳

ظاهرا هر چه به زمان انتخابات نزدیک میشویم شاهد اتفاقات خوب و خوشایند میشیم

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۱۵:۴۵

انشالااگراین موضوع راه بیفتد کمک بزرگی به ما صنعت گران و اقتصاد کشور می کند وکشور رااز رکود و بی ثباتی نجات می دهد

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۱۴:۰۷

وام نخواستيم .مشكل سيستم ساتنا را حل كنيد . پول واريزي از طريق اين سيستم اگر پنجشنبه نباشد ، بين 4 تا 48 ساعت به حساب مقصد واريز مي گردد اگر نمي خواهيم بايد چك رمزدار بگيريم و 3000 تومان كارمزد بدهيم .

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۰۶ ۱۳:۵۸

بهمنی: پرداخت وام به مردم طبق روال گذشته ! اگه منظور همین چند ماه گذشته هست واقعا درست چون هنوز بانکها وام نمی دند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.