آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
4بازدید

بازدید رئیس جمهور مغولستان از تاسیسات نطنز

معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان با اشاره به سفر رئیس جمهور مغولستان به اصفهان گفت: قرار است وی بازدیدی از تاسیسات نطنز داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اسماعیلی با اشاره به سفر یک روزه رئیس جمهور مغولستان به اصفهان گفت: تساخیاگین البگ دورج بر اساس درخواستی که پیش از این داشت شامگاه گذشته وارد فرودگاه شهید بهشتی اصفهان شد و در برنامه کاری این سفر یک روزه بازدید از بناهای تاریخی اصفهان قرار گرفته است.

وی در ادامه سخنان خود و در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا رئیس جمهور مغولستان از تاسیسات هسته‌ای نیز بازدید خواهد داشت، گفت: بر اساس برنامه‌ای که پیش بینی شده وی از تاسیسات هسته‌ای نطنز دیدن خواهد کرد.

اسماعیلی ادامه داد: رئیس جمهور مغولستان علاقه‌مند بود تا از نزدیک بازدیدی از تاسیسات هسته‌ای نطنز و دستاوردهای صلح آمیز هسته‌ای ایران داشته باشد که این موضوع از جانب رئیس جمهور نیز موافقت شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان تصریح کرد: بازدید از سایت هسته‌ای نطنز در برنامه سفر یک روزه رئیس جمهور مغولستان گنجانده شده و امروز انجام می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.