جزئیات زوج و فرد شدن جاده چالوس
رئیس پلیس راهور جزئیات اجرای طرح زوح و فرد در جاده چالوس را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسکندر مومنی پیش از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران در مورد شماره گذاری خودروی پراید گفت: هر خودرویی بر اساس قانون و مقررات و طبق ضوابط شماره گذاری می شود و خودروهایی که قانون را رعایت نکنند، شماره گذاری نمی شوند.
وی در مورد زوج و فرد شدن تردد در جاده چالوس نیز اظهارداشت: این موضوع هم اکنون در حد یک پیشنهاد است و در دست بررسی است. در حال حاضر کار کارشناسی ادامه دارد اما ادامه این وضع امکان پذیر نیست. جاده چالوس مربوط به 80 سال پیش است و در زمان افتتاح شاید روزانه 10 خودرو نیز از آن عبور نمی کرد اما امروز در برخی روزها تا 40 هزار دستگاه خودرو در این جاده تردد می کنند.
رئیس پلیس راهور تاکید کرد: محدودیتهایی را در این جاده در نظر گرفته ایم اما ممکن است در آینده ای نزدیک و تعطیلات نوروز تردد در روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه در این جاده یک طرفه شود.
مومنی با بیان اینکه هیچ تصمیمی برای افزایش محدوده زوج و فرد گرفته نشده است، تاکید کرد: جلسات برگزار شده در شورای عالی ترافیک برای تغییرات جزئی از جمله کاهش محدوده اجرای طرح است.
وی با اشاره به اینکه پلیس با جرایم مشهود برخورد می کند افزود: هر پلیسی براساس قانون و وظایف خودش عمل می کند این در حالی است که وظایف مشترکی بین سایر پلیسها وجود دارد. پلیس راهور نیز می تواند با جرائم مشهود برخورد کند.
به گفته رئیس پلیس راهور، اعمال قانون در کشور با توجه به قانون مدار شدن رانندگان 30 درصد کاهش یافته است اگر چه درقانون برای این منظور اقداماتی از جمله نمره منفی در نظر گرفته شده است. پلیس هیچ تخفیفی در جریمه ها نداده است و فلسفه تغییر قانون نیز همین قانونمند شدن رانندگان است.
سردار مومنی با اشاره به اینکه طرحهای ویژه این بار کنترل موتور سواران به اجرا درآمده است، تصریح کرد: طرحهای ویژه ای برای موتور سواران به اجرا در آمده است تا سوانح و تلفات مربوط به تصادفات این وسیله کاهش یابد اما هنوز کاهش تلفات راضی کننده نیست. یکی ازاقدامات ساماندهی موتورسواران اجرای طرح پلاک ملی بود چرا که در گذشته بدون تعویض پلاک موتور چندین بار خرید و فروش می شد و تخلفات نیزهمچنان ادامه داشت. هم اکنون 8 میلیون موتور سیکلت درکشور شماره گذار ی شده اند.
وی با اعلام اینکه 70 درصد علت مرگ و میر موتورسواران ضربه به سر است، گفت: باید استفاد از کلاه ایمنی به یک فرهنگ تبدیل شود. نباید از این پس موتورسواران، قانون را با اجبار اجرا کنند رعایت قانون باید به یک فرهنگ تبدیل شود ضمن اینکه طرحهای ویژه ای باید برای برخورد با این قشرانجام شود. البته قانون نیز برای موتورسوارن توقیفهای سنگینی را در نظر گرفته است. در قانون جدید تفاوتهای بسیاری میان تخلفات خودرو و موتورسیکلت قائل شده است به صورتی که رانندگان در صورت ارتکاب تخلفات حادثه ساز 72 ساعت خودروشان متوقف می شود در صورتی که موتو سواران تا یک ماه وسیله شان توقیف می شود.
سردار مومنی ادامه داد: حرکت در خلاف جهت، ورود ممنوع، تردد در پیاده رو، نداشتن کلاه ایمنی و عبور از چراغ قرمز مهمترین تخلفات موتو سواران است که پلیس با آنها با قاطعیت برخورد می کند.
وی در پایان از اجرای طرحهای ویژه برخورد با موتورسوارن خبر داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اونوقت اینایی که طرح دارن میتونن تو جاده چالوس هر روز تردد کنن؟
یعنی تو این مملکت هیچ کس نیست بگه چرا آزادراه تهران شمال بعد از 17 سال هنوز راه نیفتاده اون وقت صورت مساله رو پاک می کنن
جاده چالوس باید در تمام سال بر اساس روزهای فرد و زوج یکطرفه شود.روزهای زوج از تهران به شمال و روزهای فرد برعکس.پلاک جواب نمیدهد.
وقتی خودش داره میگه " این موضوع هم اکنون در حد یک پیشنهاد است و در دست بررسی است" چرا تیتر میزنی " جزئیات زوج و فرد شدن جاده چالوس "؟؟؟!!!
خیلی طرح مسخره ای هست مثلا" دوتا خانواده که یکی پلاک زوج داره و یکی فرد چطوری باید برن مسافرت
مگه میشه زوج و فرد بشه. ماشین ما زوج و ماشین برادرم فرده. ما دو خونواده همیشه با هم میریم شمال. چطور میشه اونا یه روز برن ما روز بعدش؟ وقتی ویلا اجاره می کنیم باید یکیمون یه روز دیرتر بر گردیم و این خودش با صاحب ویلا مشکل درست میکنه.
درخصوص تردد زوج و فرد د ر جاده چالوس اصلا" امکان پذیر نیست بخاطر اینکه مردم محلی دائم در حال تردد هستند و اگر این طرح عملی شود افراد محلی معذب به عذاب خواهند شد
پیشنهاد زوج و فرد مورد تایید نیست .
به خدا دیگه از دست این موتور سوارا ه ستوه اومدیم .
مهمترین مشکل در خصوص تصادفات موتورسیکلت قانون نانوشته ای در محاکم قضایی است که در تصادف همیشه راننده وسیله نقلیه که با موتور سیکلت برخورد کرده محکوم می شود.
بازم صورت مسئله داره پاک میشه
به جاي اينكارها يكبار بودجه بگذاريد و تعريضش كنيد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.