آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

اقدام جالب دولت نروژ برای افزایش جمعیت

دولت نروژ اعلام کرد قصد دارد مرخصی مردانی را که پدر می شوند، از دوازده هفته به چهارده هفته افزایش دهد.

به گزارش " جهان نیوز"  این طرح که در صورت تصویب از اول ژوئیه سال دوهزار و سیزده به اجرا درمی‌‌آید، قرار است بطور رسمی در پیش نویس قانونی که روز دوشنبه به پارلمان ارائه می‌شود اعلام شود. 
  
با وجود این اودون لیسباکن، رهبر چپگرایان سوسیالیست نروژ که از متحدان حزب کارگر حاکم است بندهای مهم این طرح قانونی را در روزنامه وردنس گانگ اعلام کرد. 
  
بر اساس این طرح مرخصی زوج‌هایی که بچه دار می‌شوند با صد درصد حقوق در مجموع از چهل و هفت هفته به چهل و نه هفته و با هشتاد درصد حقوق در مجموع از پنجاه و هفت هفته و پنجاه و نه هفته افزایش می‌یابد. 
  
طبق این طرح حداقل سهم پدران از این مرخصی، از دوازده هفته فعلی به چهارده هفته افزایش می‌یابد و دو هفته افزایش یافته، قابل انتقال به مادر نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۱۵ ۱۲:۰۲

تو ایران همین پدر بدبخت یه روز سر کار نره شب نداره بخوره!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۱۵ ۱۱:۳۳

4سال است فرزنم دانشگاه را تمام کرده سربازی هم تمام کرده دارم از غصه سکته می کنیم دیگه غلط می کنم بچه دار بشیم

ایلامی۱۳۹۱/۰۷/۱۵ ۱۱:۱۳

بابا جمعیت زیاد بشه که چی بشه؟؟!
مگه ما چیکار کردیم که نسل بعد بکنن؟؟!

یک پشیمان از ازدواج۱۳۹۱/۰۷/۱۵ ۱۱:۱۱

احتمالا از بیکاری و گرانی خبری نیست اینجا کسانب که ازدواج کرده اند پشیمانند

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۱۵ ۱۱:۰۸

درايران همچين خبري نيست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.