آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
0بازدید

11 چادر زلزله‌زدگان طعمه حريق شد

مدير روابط عمومي سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر با بيان اينكه 11 چادر در حريق بامداد امروز روستاي قرهجا سوخت گفت: پيرزني 75 ساله نيز در اين حريق جان خود را از دست داد.

حسين درخشان در گفت و گو با ايسنا،‌ در تشريح جزئيات آتش‌سوزي در چادرهاي زلزله‌زدگان در روستاي قرهجا از توابع شهرستان هريس گفت: در ساعت 3 بامداد چهارشنبه وقوع يك فقره آتش‌سوزي در چادرهاي اسكان موقت زلزله‌زدگان گزارش شد.

وي با بيان اينكه در اين حريق 11 چادر در آتش سوخت گفت: متاسفانه يك پيرزن 75 ساله كه نتوانسته بود از چادر خارج شود در اين آتش سوخت.

مدير روابط عمومي سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر با بيان اينكه در اين چادرها براي گرما از هيتربرقي استفاده مي‌كردند گفت: به علت نوسانات برق و خرابي كابل‌هاي برق اين مشكل بوجود آمد.

درخشان با بيان اينكه روستاي قرهجا داراي 300 تن جمعيت است، گفت: اين روستا در زلزله اخير 70 درصد دچار تخريب شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.