آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
5بازدید

از شباهت کروش به علی دایی تا ابهام دخالت ترابیان در نقل و انتقالات فوتسال!

هر آنچه در برنامه دیشب ۹۰ گذشت

برنامه 90 شب گذشته همچون دوشنبه شب‌های هر هفته از شبکه ۳ سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد. پرسش نظرسنجی ۹۰ این بود که به نظر شما در بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی چه نتیجه‌ای رقم می‌خورد: ۱ـ برد ایران ۲ ـ نتیجه مساوی ۳ ـ برد کره که در پایان، نزدیک ۶۲ درصد بینندگان برنامه به برد ایران رأی دادند، نزدیک 21 درصد به نتیجه مساوی اعتقاد داشتند و ۱۸ درصد برد کره را پیش بینی کردند.

 محور اصلی برنامه دیشب ، پیرامون بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی بود. البته اواخر برنامه با حضور ترابیان به بحث فوتسال و حواشی آن پرداخت.

به گزارش «تابناک»، برنامه شب گذشته ۹۰ از ساعت ۱۰و ۳۳ دقیقه آغاز شد و در آغاز صحنه بازیهای حساس دیدارهای قبلی تیمهای ملی فوتبال ایران و کره جنوبی را پخش کرد. برنامه ی نود دوشنبه شب عادل فردوسی پور در حالی به روی آنتن شبکه سه سیما رفت که مانند همیشه با حاشیه‌هایی از جنس نود همراه بود.

کارلوس کروش سرمربی تیم ملی کشورمان مهمان برنامه ۹۰ بود، البته به طور زنده از محل اردوی تیم ملی از هتل آزادی با برنامه 90 مصاحبه کرد و حدود 45 دقیقه به سوالهای مزدک میرزایی پاسخ گفت.

کروش: شبیه علی دایی بودم!

سرمربی تیم ملی در این ارتباط زنده که از هتل آزادی برقرار شده بود در ابتدا از برنامه ۹۰ بخاطر حمایت از تیم ملی تشکر کرد و در گفت و گو با مزدک میرزایی درباره بازی با کره گفت: فضای تیم خوب است و باید مثبت اندیش باشیم. ابن تقریبا نخستین باری است که تیممان تقریبا کامل در اختیار کادر فنی قرار گرفته. این یک نکته مثبت است البته در این بازی، ورزشگاه هم پر از تماشاگر می‌شود که کمکی بزرگ است برای ما در راه موفقیت.

اما این نگاه مثبت می‌تواند متضمن پیروزی باشد؟ مربی‌های عاقل هیچ وقت قول پیروزی نمی دهند. ما همه کار کردیم برای موفقیت اما نمی‌توانم هیچ قولی برای نتیجه بدهم اما به همه مردم قول می‌دهم که تمامی بازیکنان انگیزه بالایی دارند و متعهد هستیم که ۹۰ دقیقه را با انرژی کامل بازی کنیم.

بازی ایران با کره شمالی که قرار بود برای آماده سازی تیم ملی در برابر کره جنوبی برگزار شود به دستور کارلوس، حذف شد، آیا این تغییر برنامه و لغو بازی‌های دوستان در دنیا هم عرف هستند؟ کروش در این باره می‌گوید: این اتفاق‌ها می‌تواند بیفتد. ما برنامه ریزی خودمان را داشتیم. مراحل آماده سازی برای کمک به تیم ملی است.

همان طور که می‌دانید پس از بازی با لبنان مصدومان زیادی داشتیم که تازه استارت زده اند. سه نمونه می‌آورم: اشکان دژاگه، پولادی و خسرو حیدری در همین تمرینات ریکاوری شدند. مهم این است که تصمیماتمان بیشترین کمک را به تیم ملی کند. من یک بازی را لغو کردم تا بیشتر به تیم ملی کمک کنم. البته کره‌ای‌ها هم بازی دوستانه ای قبل از بازی با ما نداشتند.
او درباره دعوت از بازیکنان ایرانی مقیم اروپا هم گفت: برای من فرقی نمی کند یک بازیکن ایرانی کجا بازی می‌کند. تهران، شیراز، اصفهان، پاریس یا لندن یا هر جای دیگری از دنیا. مهم این است که این بازیکن بتواند به تیم ملی‌تان کمک کند. من ذهنیتی از قبل ندارم. همه این‌ها سرمایه‌های فوتبال ایران هستند».

نظرسنجی برنامه ۹۰ درباره نتیجه بازی ایران و کره بود. این که کدام تیم برنده بازی می‌شود و این هم حرف‌های کروش است درباره نظرسنجی: در درجه نخست باید بگویم هیچ مسابقه ای نیست که قبل بازی برنده اش باشید یا بازنده اش. به عنوان یک مربی تلاش می‌کنم برای پیروزی. فرقی ندارد با چه تیمی هستم و کجا بازی می‌کنم. من ایمان دارم و همه هواداران هم باید همین نظر را داشته باشند که باید به برد برسیم پس همه تان مثل من گزینه پیروزی تیم ملی را انتخاب کنید.

ما بازی سختی داریم ولی مطمئن باشید که بچه‌های تیم ملی فردا در زمین با تمام وجودشان بازی می‌کنند و در میدان، پوست می‌اندازند. ما تمامی تیم، مطمئن هستیم که اگر خوب بازی کنیم، موفق می‌شویم. چشممان به صد هزار هوادارمان است. همین جا از همه می‌خواهم حتما بیایند و تیم ملی را تنها نگذارند.

در این دقایق، تصاویری از دوره جوانی کارلوس کروش پخش شد که سرمربی تیم ملی کشورمان در این باره گفت: وقتی جوانتر بودم، شبیه علی دایی بودم!

او سپس ادامه داد: «این بازی‌های سال ۱۹۹۱ است که در لیسبون با برزیل بازی کردیم. ما در ضربات پنالتی توانستیم قهرمان جوانان جهان شویم. من همان موقع اطمینان داشتم این تیم کارهای بزرگی می‌کنند؛ اما فیگو و پینتو به اسطوره‌های جهان بدل شدند. این نسل، نسل طلایی پرتغال بود، ولی خیلی از این بچه‌ها از سیزده سالگی با من بودند تا اینکه در بیست سالگی توانستند قهرمان جهان شوند. این تنها فرمول موفقیت در فوتبال است، یک برنامه بلند مدت برای رسیدن به موفقیت. همان گونه که پرتغال قهرمان شد.

مزدک از کروش درباره ترکیب تیم ملی پرسید که او پاسخ داد: «من می‌توانم راجع به بازیکنان فردا حرف بزنم اما بهتر است، اول بازیکنان بدانند کدامشان بازی می‌کنند. بچه‌ها نقشه بازی و فرم ما را می‌دانند. امیدوارم فردا تماشاگران کار پایانی ما را می‌بینند. راجع به بازیکنانی که بازی را از اول به زمین می‌روند باید بگویم، واقعا مرا دچار سردرد کردند.

اشتیاق بچه‌ها در تمرینات باعث شده بگویم هر ۲۴ بازیکنی که دارم لایق بازی ثابت هستند. این اردو، بهترین کمپ ما از زمانی بوده که به ایران آمدم. پس هر بازیکنی که برود توی زمین قطعا آماده است. از خدا می‌خواهم که ما را کمک کند. همه بچه‌ها روحیه خوبی دارند. بچه‌های جدید با تیم حل شدند. اشکان و قوچان نژاد را وقتی کنار محمد نوری می‌بینی انگار این‌ها سالهاست که کنار هم بازی می‌کنند.

آیا لژیونرهای تازه دعوت شده با تیم اخت شدند؟ « آخرین باری که کره را بردید، پنج یا شش لژیونر دارید. ما هم اکنون چهار یا پنج بازیکن داریم که از لیگ‌های دیگر آمدند، انگیزه بین المللی دارند. لژیونرهای ما از بازیکنان لیگ چیز یاد می‌گیرند و برعکس آن هم صادق است.
کروش از ارتباط صمیمانه بازیکنان تیم ملی حرف زد و اظهار داشت که دژاگه و محمد نوری خیلی صمیمی رفتار می‌کنند.

پرسش آخر از کروش درباره تعطیلات مداوم لیگ بود:

ما یک برنامه تصویب شده داریم که از قبل تأیید شده، در ایران هم مثل همه دنیا، بازی‌های ملی بیشتری داریم. من منظور مربیان لیگ را می‌فهمم اما به خاطر مردم ایران تقاضا دارم این شرایط را بپذیرند. من به این ایمان دارم که در ایران همیشه نباید دنبال قوانین فیفا باشیم. امیدوارم این حرفم دلخوری به بار نیاورد. شب قبل از بازی کره، باز هم می‌گویم تیم ما کاملا آماده است تا بتواند فردا بازی خوبی را به نمایش بگذارد. من امشب با همه شما خداحافظی می‌کنم و فردا در ورزشگاه می‌بینمتان.

دانشگاه آزاد یا سراسری؟
 
در بخشی  از برنامه خلاصه‌ای از برنامه 90 سال 82 پخش شد که موضوع مورد بررسی اعزام تیم‌های دانشجویی به مسابقه‌های دانشجویان جهان بود که میهمان برنامه بهرام قدیمی و نماینده داشگاه سراسری بودند که در مورد اعزام تیم دانشجویی با یکدیگر به بحث و جدل پرداختند.

در بخش بعدی این برنامه حضور تیم دانشگاهی ایران مسابقات کشور صربستان بررسی شد و امید طیری سرمربی تیم فوتبال و بهران قدیمی رئیس فدراسیون مسابقات بین دانشگاهی توضیحاتی را در این ارتباط ارائه کرد.

افشای دخالت ترابیان در نقل و انتقالات فوتسال!

در برنامه ۹۰ با حضور رئیس کمیته فوتسال به تخلفات عجیب رخ داده در این رشته ورزشی پرداخته شد

بخش پایانی برنامه نود که نزدیک 90 دقیقه بود به بررسی مسائل حاشیه‌ای تیم ملی فوتسال مربوط بود. در این بخش عباس ترابیان، رئیس کمیته فوتسال به عنوان میهمان در برنامه حاضر شد. مصاحبه‌هایی از محمود خوراکچی، رضا ناصری، منصوری مدیرعامل تیم شهید منصوری، دبیری مدیرعامل تیم دبیری تبریز و... در انتقاد از عباس ترابیان و سیاست‌های کاری او مثل اینکه تصمیمات در کمیته فوتسال تک محوری است و اگر بازیکنی بخواهد به عنوان لژیونر به لیگ ایران بیاید باید از کانال ترابیان عبور کند و اینکه او هر کاری مدنظرش باشد انجام می‌دهد مطرح شد.

ترابیان به این مسائل پاسخ داد و بیشتر بخش این برنامه به چالش‌هایی که از سوی اهالی فوتسال مطرح می‌شد، گذشت.

در ادامه برنامه، عباس ترابیان به دفاع از عملکرد خود پرداخت اما اتهامات جدیدی متوجه وی شد. مسئولان تیم‌های گوناگون، از دخالت ترابیان در نقل و انتقالات خبر دادند و اعلام شد و تأکید کرد که یک بازیکن سنگین وزن و ناآماده برزیلی به عضویت نماینده اصفهان درآید و به مدیر تیم دبیری تبریز نیز اعلام کرده به خاطر حاشیه‌سازی‌ها از جذب وحید شمسایی صرف نظر کند!

ترابیان همه اتهامات را رد و از اشتباه کردن یا بی تقوایی اتهام زنندگان سخن گفت

اشاره به تبانی رخ داده در فصل گذشته لیگ فوتسال، برگزاری مسابقات در روز تشییع جنازه بازیکن یکی از تیم‌ها، آزادی حضور بازیکنان در لیگ‌های عربی در فصل گذشته و ممنوعیت آن در فصل جاری، عدم رسیدگی کامل به پرونده تبانی فصل گذشته و حضور تیم تبانی کننده در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا از دیگر موارد اشاره شده به وضعیت نابسمان فوتسال ایران بود.

در پایان برنامه وحید شمسایی روی خط برنامه آمد و ضمن گلایه شدید از ترابیان اظهار داشت: خدا را شکر که در برنامه نظر سنجی 88 درصد مردم خواهان حضور من در تیم ملی بودند.
آقای ترابیان در گذشته پنج بازیکن غیر موجه برای پخش تلویزیونی به لیگ آورد و سال گذشته به من پیشنهاد داد که به لیگ کویت بروم.

از دیگر بخش‌های برنامه «90» در شب گذشته، می‌توان به پخش بازی‌های قدیمی ایران و کره جنوبی از سال 1972 تا امروز و پخش از «90 تا 90» و «دوربین 90» اشاره کرد که مطابق روال هر هفته‌ پخش شدند.

 پرسش و پاسخ نظرسنجی نود

پرسش نظرسنجی ۹۰ این بود که به نظر شما در بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی چه نتیجه‌ای رقم می‌خورد:
1 ـ برد ایران
۲ ـ نتیجه مساوی
۳‌ـ برد کره، که در پایان، نزدیک ۶۲ درصد بینندگان برنامه به برد ایران رأی دادند، حدود 21 درصد به نتیجه مساوی اعتقاد داشتند و ۱۸ درصد برد کره را پیش بینی کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یاشار۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۸:۲۷

مگه میخایید با برزیل بازی کنید که این همه دارید خودکشی میکنید از سه روز قبل همه روزنامه ها درباره این مسابقه تیتر زدن اگه قراره برند توجام جهانی تو دوره اول اخر گروه بشن برگردن همون نرن بهتره

مجتبی۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۸:۱۱

من که بازی این بی غیرت ها رو نگاه هم نمی کنم.

داداش۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۸:۰۶

ایران ببره خیانت به فوتباله
ولی می دونم عمرا اگه ایران ببره آخه یکی نیست بگه دیگه کسی تو این مملکت بود که بره به این فوتبالیستها روحیه بده

رحيم۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۷:۴۸

به كوري cheshm لاعضيها صددرصد ميبريم

ادم با منطق۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۶:۵۶

2 به 1 میبازیم ای احمق ها چرا انقدر خوشبین هستید

نجیم۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۶:۳۸

در یک جمله: اگر بازیکنان تیم ملی ایرانی بازی کنند حتما کره رو می بریم

محمد۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۶:۲۸

چند وقتی یا حتی چند سالی هست که تیم ملی مون یک برد دلچسب به دست نیاورده ان شاء الله امشب پیروز میشیم

ستاره۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۶:۱۷

مساوی میشه...حالا میبینید..

رضا۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۳:۵۵

ایران 0 کره 1

آشنا۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۳:۵۵

ایران 3
کره 1
گلها درنیمه اول کره ودرنیمه دوم ایران

عشق فوتبال۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۳:۱۶

داره کم کم از فوتبال (البته ایرانیش)بدم میاد اینهمه پول بیت المال اونم تو این وضع گرونی وتورم که مردم با سیلی صورتشون سرخ نگه داشتن میدن به فوتنالیستها(نه فوتبالیستها)! اونوقت این وضع پرسپولیس استقلال وتیم ملی شده.

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۳:۱۵

دمت گرم اگر ما ببريم واقعا به فوتبال خيانت ميشه

وحيد۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۳:۰۹

با محبت بگم همه دوست داريم ايران برنده باشه اما متاسفانه هر وقت نياز به برد داريم يا مي بازيم يا مساوي مي كنيم . انشا ا... اينبار معادلات ما غلط شود و ببريم

کورش۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۲:۵۲

جادوگر امروز جادو می کند ایران میبرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۸:۲۶

بابا جادوگر چی؟ طرف قد یه رمال خیابونی هم نسیت

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۲:۵۱

خوب گفتی

سامان۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۲:۲۴

امیدواریم این آشتی مردم با فوتبال رو قدر بدونن وگرنه اگه خدایی نکرده ببازیم ، دیگه به این راحتیا خبری از آشتی نیست...

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۲:۲۱

من هم مثل خيلي هاي ديگه دوست دارم ايران برنده بازي بشه ولي به قول بعضي ها در صورت پيروزي ايران به فوتبال خيانت ميشه چون واقعا تيم ايران بد بازي ميكنه و در حد و اندازه تيم كره نيست ما فقط با اين وضعيت تو فوتبال به فكر شانس باشيم

حاجی۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۲:۰۳

واقعا که اقای ترابیان رفتار شما خجالت آوره شما باید با اقای کفاشیا از این فوتبال بری تا اصلاح بشه

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۴۵

وضعمون به کجا رسیده که برای یه بازی این همه حاشیه ایجاد می کنیم!!!

ali۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۳۸

منم دوست دارم کره ببره تا اینا روشن کم شه / بس کنین تو رو خدا با این فوتبال مزخرفتون که میخواهید سره مردم رو گرم کنید

آرشاوین۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۳۷

تاکفاشیان هست هیچ فایده ای نداره فوتبال ما.اعصاب ندارم بخدا

ozil۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۳۴

برای پیروزی کره دعا کنید.......

حامد۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۱۵

دکتر قدیمی خیلی با حال بود. عادل داشت میترکید بس که مراقب بود نزنه زیر خنده

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۱۴

در متن گفتید سرمربی تیم کره در جوانی شبیه علی دایی بوده

هدايت۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۱۱

تا كي بايد هزينه تيم هاي ضعيف ديگر را پرداخت كنيم تا با ما بازي كنند واقعا مسخره است چند ميليارد بدي به تيمهاي اماتور واقعا كه چي!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۰۵

کیرش نه کروش مجید دلبندم

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۸:۲۴

دلبندانم کی روش درسته

آرين۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۰۱

ه اميد پيروزي ايران عزيز آريايي.

رضا۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۵۶

من مطمئنم اونايي هم كه برد كره را آرزو كردند از بازي هاي اخير تيم ملي حرص شان در آمده والا هيچكس از ته دل اين آرزو را نداره

علی۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۵۰

با این پولای میلیاردی که تیم ملی میگره از بیت المال جرات می کنن نبرن ! خودم ...

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۴۹

بنظر من ایران همان بازی را خواهد کرد که مقابل عربستان در ورزشگاه آزادی مقابل صدهزار نفر باخت داد. چه بسی که این پیام را نمیگذارید

اسي۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۴۵

بچه ها كره را له كنيد

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۴۲

کاش واقعآ به اینکه خدا ناظر کارهای ماست اعتقاد داشتیم و اینهمه دروغ نمیگفتیم.(قابل توجه اقای0000)

ali۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۴۱

وقتی تیم ملی یعنی استقلال و پرسپلیس و دورگه ها همان بهتر که نبریم. ایران 1 کره جنوبی 3

hamoda۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۳۸

امیدوارم تیم ملی امروز خوب بازی کنه و سوای نتیجه بازی نشون بده که به اون هماهنگی لازم رسیدن و با برنامه بازی کنه اگه اینطور بشه حتی اگه بازی رو امروز ببازیم مطمئنم که صعود میکنیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۳۶

اگرایران برزیل هم باشد نمی گذارند ببرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۳۵

ایول

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۸:۲۳

هااااااا؟
چی ایول؟
موندم ملت چرا به این نظر رای میدن؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۲۵

نابودی لیگ برتر به خاطر خوش آیند کی روش. ولی مطمئن باشید ایران به مسابقات جام جهانی فوتبال برزیل راه پیدا نخواهد کرد و جبران ضرر تعطیلی لیگ برتر بدتر از نرفتن به جام جهانی خواهد بود.

hossein۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۲۴

امید خوب است ولی کره می برد

رضا۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۱۵

من دوست دارم کره ببره چون از فوتبالیستها خوشم نمیاد همه انها جنبه ندارن پولی به اینها میدن بدن نخبه ها

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۱۳

کره 5 - ایران 1

عرفان وعرشیا ارادشهر۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۱۲

بامیدپیروزی جوانان ایرانی دوستدارنام ایران علی کریمی

سید اکبر رضوی۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۰۳

کره حتما می برد، چرا که تیم ملی ایران بیش از اندازه تبلیغات کرده منظورم در سایتها نوشته شده انسان قدرتمند نیاز به تبلیغ نداره و بازیکن نزدیک بازی باید استراحت مطلق داشته باشد. لطفا موضوع را درج کنید.

شلغم۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۵۹

حبابی از انتظار و امید به پیروزی در ذهن مردم نقش بسته که امیدوارم نترکد

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۵۷

100% باختیم.

قنبر تپل۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۴۹

ايشالا ده تا ايران از كره گل مگيخورد مگخفت خورهاي ميلياردي

حمید۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۳۹

ایول عادل.واقعا اون آقاهه که پول یامفت بیت المال رو به الجزایر و صربستان و قزاقستان و.....داده بود مات و مبهوت شده بود.واقعا عادل خوبه دادستان کشور باشه مو رو ازماست میکشه بیرون

نا شناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۳۷

امیدوارم کره پیروز بشه با تعداد گل بالا

سارا۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۵:۵۸

امیدوارم لال شی

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۳۱

به امید پیروزی کره

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۹:۰۷

دمت گرم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۴:۰۸

دردو بر تو

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۲۶

وطن فروش !!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۱:۱۵

خیلی...

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۱۰:۱۱

بدبخت بیچاره به امید غیرتمند شدن تو

بابک۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۵۹

مرتیکه

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۲۷

باید واقع بین باشیم نه احساسی ، من فکر می کنم کره با اختلاف 2 گل ایران را شکست می دهد

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۵۷

کره 5 - ایران 1

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۵ ۰۹:۲۱

دوست دارم کره ببرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.