آخرین خبرطلا و سکه دوباره گران شدند؛ سکه امامی به ۲۶۵ میلیون تومان رسید
1بازدید
۰

هروی با انتقاد از افزایش تنبیه دانش‌آموزان از سوی معلمان:

آینده روشن کشور در گرو تشویق نسل جوان است

نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با اعلام اینکه آینده روشن کشور در گرو تشویق نسل جوان است، گفت: در وضعیت کنونی نظام آموزشی کشور، تنبیه نه تنها جایگاهی ندارد بلکه باید عرصه را برای تشویق جوانان به ویژه مبتکران و نخبگان فراهم کرد.

جواد هروی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از تشدید تنبیه دانش‌آموزان توسط معلمان و مسئولان مدارس، تصریح کرد: به‌طور حتم در آغاز سال تحصیلی جدید و بعد از گذشت یک فصل تعطیلی، مجددا التهابات آموزشی شروع می‌شود و به‌طور طبیعی مشکلاتی نیز به وجود می‌آید.

نماینده مردم قائن در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تحصیل بیش از یک میلیون دانش‌آموز امکان ایجاد ناهماهنگی و بروز مشکلات  در مدارس را به‌وجود می‌آورد، گفت:‌ به‌طور حتم نارسایی‌هایی در این حوزه وجود دارد؛ اما  مشکلات بزرگتری در حوزه آموزش و پرورش نیز هست که باید آن را حل و رفع  کرد.

هروی ادامه داد: هم‌اکنون موضوعاتی  مانند ابتذال، ورود فرهنگ القایی غرب و تشدید فعالیت باندهای مواد مخدر در مدارس و مراکز آموزشی بسیارمشاهده می‌شود.

این نماینده مجلس نهم، با اعلام اینکه تمام دستگاه‌ها باید برای حل مشکلات و نواقص حوزه آموزش تلاش کنند، یاد‌آور شد: کوتاهی مسئولان در حل مشکلات موجب بروز آسیب‌های جدی در جوانان می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تنبیه هیچ زمان برای مدیریت و تربیت دانش‌آموزان راه‌گشا نیست، افزود: مسئولان باید فرهنگ تشویق را جایگزین فرهنگ تنبیه کنند.

هروی اعلام کرد:‌ من به‌طور جدی  با رویکرد معلمان در تنبیه دانش‌آموزان مخالف هستم، از این‌رو فرد و تفکری که به سوی چنین اعمالی می رود را باید کنار گذاشت.

این نماینده مجلس نهم، خواستار حذف نگاه سنتی در محیط‌های آموزشی شد و بیان کرد: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، تحقق پیشرفت و شکوفایی جامعه در گرو ایجاد عدالت است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون این سؤال مطرح می‌شود که آیا در بستر آموزشی به فرهنگ و مجرای تشویق، نگاه شده است. متأسفانه در چند سال اخیر تشویق به یک عده معدودی از دانش آموزان اختصاص پیدا می‌کند.

نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با اعلام اینکه آینده روشن کشور در گرو تشویق نسل جوان است، یاد‌آور شد:  در وضعیت کنونی نظام آموزشی کشور، تنبیه نه تنها جایی ندارد بلکه باید عرصه را برای تشویق جوانان به ویژه مبتکران و نخبگان فراهم کرد
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.