آخرین خبرپزشکیان: هیچ‌کس نباید در تأمین نیازهای اساسی زندگی تنها بماند
1بازدید

بودجه 92 انقباضی بسته میشود

معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی رئیس‌جمهور گفت:‌ لایحه بودجه ۹۲با نگاه درآمد واقعی و هزینه‌های انقباضی و اقتضایی تهیه می‌شود و منابع درآمدی لایحه بودجه نیز ظرف هفته آینده مشخص خواهد شد.

رحیم ممبینی در مورد بخشنامه لایحه بودجه 92 گفت: بخشنامه تهیه و به هیئت دولت ارسال شده است. در مورد منابع درآمدی لایحه بودجه 92 مرتب با دستگاه‌های مسئول جلسه برگزار می‌شود.

به گزارش فارس، وی افزود: در ارتباط با درآمد نفت لایحه بودجه 92 با وزارت نفت، درآمد مالیاتی، با سازمان امور مالیاتی، درآمد گمرکی با گمرکات، مخابرات، سازمان خصوصی سازی و در مورد سود سهام جلساتی با خزانه‌داری کل کشور برگزار می‌شود.

معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با بیان اینکه برخی از جلسات تعیین درآمد لایحه بودجه نهایی شده است، گفت: با توجه به شرایط موجود ظرف هفته آینده این جلسات کلا به پایان رسیده و تکلیف منابع درآمدی لایحه بودجه 92 مشخص می‌شود.

ممبینی افزود: بعد از مشخص شدن منابع بودجه 92 سراغ بخش مصارف و هزینه‌ها می‌رویم که هزینه‌های عمرانی و مالی معلوم خواهد شد.

وی در مورد اینکه چه دیدگاهی درباره منابع و مصارف لایحه بودجه 92 اعمال می‌شود، گفت:‌ تمام تلاش این است که حداکثر استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی کشور برای درآمد لایحه بودجه در ابعاد مختلف به کار گرفته شود که وقت زیادی برای تعیین تکلیف منابع درآمدی صرف شد.

معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور تاکید کرد: همچنین ساز و کار جدیدی پیگیری می‌شود که مثلا توجه بیشتری به توانمندی بخش خصوصی و غیردولتی در اجرای پروژه‌های عمرانی نسبت به سابق اعمال شود.

ممبینی افزود: با سازو کار جلب مشارکت بیشتر بخش خصوصی در مشارکت و اجرای پروژه‌های عمرانی، بخش منابع بودجه با این نگاه پیگیری می‌شود.

وی در مورد بخش مصارف هزینه‌ای لایحه بودجه 92 گفت: قطعا در بخش مصارف، نگاه انقباضی و اقتضایی دنبال می‌شود، به این معنا که ممکن است در برخی موارد باید توجه خاصی شده و هزینه‌های بیشتری اختصاص پیدا کند، بنابراین براساس اولویت‌بندی و اقتضائات تصمیم‌گیری می‌شود، اما نگاه کلی در بودجه‌های هزینه‌ای نگاه انقباضی با در نظر گرفتن اولویت‌ها و اقتضائات است.

معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور افزود: همچنین در تهیه لایحه بودجه 92 اسناد بالادستی مانند سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی، قانون برنامه پنجم و همچنین منویات مقام معظم رهبری و تدابیر دولت در نظر گرفته می‌شود.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.