آخرین خبربورس آمریکا فرو ریخت
3بازدید

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تشریح کرد:

نقش مهم مطبوعات درارتباط مسئولین و مردم

اعتقاد دارم باید یک ارتباط صادقانه و دو سویه بین مسئولین و رسانه ها و مردم بر قرار شود که بتواند این ارتباط در راستای نفع عموم مردم عمل کند؛امسال نیز استقبال مطبوعات داخلی و خارجی از نمایشگاه نوزدهم مطبوعات بسیار خوب بود.

دکتر عبدالرضا عزیزی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی گفت: مطبوعات آینه تمام عیار جامعه هستند ؛ هم صدای مردم را به مسئولین می رسانند هم صدای مسئولین را به گوش مردم می رسانند و در بسیاری زمینه ها موثرند.

به گزارش مجلس نیوز، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: اعتقاد دارم باید یک ارتباط صادقانه و دو سویه بین مسئولین  و رسانه ها  و مردم بر قرار شود که بتواند این ارتباط در راستای نفع عموم مردم عمل کند ؛ امسال نیز استقبال مطبوعات داخلی و خارجی از نمایشگاه نوزدهم مطبوعات بسیار خوب بود ، که امیدواریم این نمایشگاه به این رویکرد کمک کند.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در نمایشگاه امسال برخی از رسانه ها گلایه هایی را از لحاظ مناسب نبودن جا و مکان داشتند و در حاشیه قرار گرفته بودند اما امسال حمایت های خوبی  شده است ؛ بنده از وزیر ارشاد سوال کردم که فرموند ما امسال ۱۰۰۰ مجوز برای مطبوعات و نشریات صادر کرده ایم و با توجه به تغییرات قیمت ارز و ریال ، یارانه ها را در دفعات بیشتری به رسانه ها خواهند داد ، همچنین بحث مالیاتی و آگهی روشن شد و این اقدامات نشان دهنده این است که وزیر ارشاد قصد دارد همچنان از مطبوعات حمایت کنند و بر مطبوعات و رسانه سخت نگیرند.

عزیزی در خاتمه به دغدغه مطبوعاتی ها اشاره کرد و گفت: مطبوعاتی ها بیشتر نگران گران شدن کاغذ و اختلاف قیمت ارز و ریال هستند ، اما با توجه به اقدامات وزارت ارشاد و معاونت مطبوعاتی این دغدغه آنها نیز بر طرف خواهد شد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.