آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

انفجار نزدیک یک پایگاه نظامی در ترکیه

به دنبال انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در نزدیکی یک پایگاه نظامی در شهر «السکندرونه» واقع در جنوب ترکیه دست کم چهار تن زخمی شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه‌ ترکیه‌ای «حریت»، منابع ترکیه‌ای اعلام کردند که این خودروی بمب گذاری شده در برابر ایستگاه سوخت رسانی واقع در 150 متری یک پایگاه نظامی در منطقه «هاتای» منفجر شد.

منابع مذکور همچنین اعلام کردند که به دنبال این انفجار دسته کم چهار تن زخمی شدند.

تاکنون اعلام نشده است که آیا رابطه‌ای میان اقدامات اعضای حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) و این انفجار وجود داشته است یا خیر.

همچنین مشخص نشده است که آیا میان این مساله و درگیری‌های موجود در سوریه رابطه‌ای وجود دارد یا خیر؟ این نخستین باری نیست که انفجارهایی در ترکیه صورت می‌گیرد چرا که نزدیک به دو ماه قبل به دنبال انفجار در برابر مرکز پلیس در منطقه «سلطان قاضی» واقع در شهر استانبول چندین تن کشته و زخمی شدند.

تحلیل‌گران معتقدند که این اقدامات خشونت آمیز میان نیروهای امنیتی ترکیه و اعضای پ . ک. ک صورت می‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.