آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
1694بازدید

کشف محموله قاچاق عتيقه به خارج كشور

وي ادامه داد: مأموران دو متهم به قاچاق كالا را دستگير كردند و در بازجويي از آنها دريافتند اين افراد، قصد خارج كردن اين محموله از كشور را داشته‌اند.

يك محموله قاچاق كالاي عتيقه كه قرار بود توسط دو متهم جوان به خارج از كشور منتقل شود، به وسيله مأموران پليس آگاهي كشف و توقيف شد.

به گزارش فارس،‌ عصر روز گذشته، مأموران اداره مبارزه با قاچاق كالا و ارز پليس آگاهي تهران بزرگ از قاچاق يك محموله كالاي عتيقه به خارج از كشور با خبر شدند.
مأموران با بررسي دريافتند دو جوان به نام‌هاي امير و علي در حوالي خيابان پاسداران، اقدام به جمع‌آوري اشياي عتيقه كرده و قصد قاچاق اين محموله به خارج كشور را دارند.
سرهنگ مهدي احمدي، رئيس مركز اطلاع‌رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ درباره اين پرونده گفت: مأموران با حضور به موقع در محل حادثه موفق به كشف اين محموله شدند.
وي ادامه داد: مأموران دو متهم به قاچاق كالا را دستگير كردند و در بازجويي از آنها دريافتند اين افراد، قصد خارج كردن اين محموله را از كشور داشته‌اند.
سرهنگ احمدي افزود: در اين محموله اشيايي مانند مجسمه‌هايي با جنس چيني، ساعت، سرويس قاشق و چنگال، جا شمعي، لوستر و تابلو‌هاي نفيس نقاشي به چشم مي‌خورد.

وي گفت: در كنار اين محموله، محموله ديگري شامل 430 دستگاه تلفن ثابت قديمي نيز بود كه مأموران اداره قاچاق كالا هنوز موفق به ارزش‌گذاري اين محموله نشده‌اند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.