آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

صنايع دستي ايران در دفتر رئيس سيا +عکس

وجود صنايع دستي ايران در دفتر كار شخصي «ديويد پترائوس» از وسايل جالب توجه در دفتر كار وي محسوب مي‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آوازه صنايع دستي ايران را تقريبا در تمام كشور‌هاي دنيا مي‌توان سراغ گرفت و صنايع دستي كشورمان را از فرش‌هاي دستبافت تا مينا‌كاري، خاتم‌كاري و ... را مي‌توان در نقاط مختلف دنيا و در خانه‌هايي با صاحبان فرهنگ‌هاي مختلف ديد.
 
اما نكته جالب توجه رسوخ صنايع دستي ايراني در دفاتر كار شخصي برخي از دولتمردان و مسئولان سياسي كشور‌هاي مختلف است به گونه‌اي كه اخيرا پاي صنايع دستي كشورمان آن هم از نوع «خاتم‌كاري» اصفهان به دفتر كار شخصي ديويد پترائوس رئيس سابق سازمان سيا نيز باز شده كه طي چند روز گذشته خبر استعفاي ناگهاني وي خبرساز شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۰:۴۰

داداش اینجا دفتر کار پترواس در زمانی است که فرمانده ارتش در کابل بود!! مگر پرچم افغانستان و ناتو را نمی بینی؟؟!!

nashenaaasssss۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۹

ولی پرچم افغانستان اونجا داره چشمک میزنه

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۸

مطمئن هستید مال ایرانه از کجا معلوم چین کپی نکرده؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۸

از كجا مي دوني كه چيني نيس؟ بازار پره از خاتم هاي بنجل چيني...

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۴

خداییش جالب بود!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۴

اینجا که پترائوس با لیاس نظامی نشسته پس نمیتونه دفترش در سیا باشه چون اونجا لباس شخصی هست. اینجا باید افغانستان باشه چون پرچم افغانستان در کنار پرچم امریکا و ناتو در تصویر دیده میشه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.