آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

بازداشت 11 مقام وزارت کشور گرجستان

دادستانی گرجستان روز جمعه از بازداشت یازده مقام ارشد وزارت کشور و نیز معاون شهردار تفلیس به اتهام جاسوسی اینترنتی از رهبران گروه های مخالف دولت در جریان انتخابات پارلمانی این کشور خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه آرچیل کیبیلاشویلی دادستان کل گرجستان گفت شوتا خیزانیشویلی معاون سابق وزیر کشور و معاون کنونی شهردار تفلیس، از هم پیمانان میخائیل ساکاشویلی رئیس جمهور، به همراه یازده مقام دیگر پلیس متهم است که با استفاده از بدافزارهای رایانه ای از رهبران گروه های مخالف جاسوسی کرده است.

پیش از این نیز دولت جدید گرجستان، وزیر دفاع سابق و نیز فرمانده ستاد مشترک ارتش را به اتهام سوء استفاده از قدرت بازداشت کرده بود.

دادستان کل گرجستان گفت: این افراد با استفاده از بدافزارهای رایانه ای به رایانه شخصی رهبران احزاب سیاسی مخالف ساکاشویلی دسترسی پیدا کردند. در انتخابات پارلمانی ماه اکتبر گرجستان، ائتلافی از نیروهای مخالف دولت ساکاشویلی به رهبری بیدزینا ایوانیشویلی، میلیاردر گرجی، حزب طرفدار ساکاشویلی را شکست داد.

بیدینا ایوانیشویلی میلیاردر گرجستانی و نخست وزیر این کشور که ائتلاف مورد حمایت وی توانست در انتخابات اول اکتبر پیروز شود وعده داده است با همه مقامات سابق که متهم به سوء استفاده از قدرت هستند به صورت جدی برخورد کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.