آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
4بازدید
۰

ممنوعیت‌ واردات و صادارت میزان قاچاق را افزایش داد

عضو کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد از اینکه مردم مرزنشین هر روز با محدودیتی جدید مواجه می‌شوند، گفت: ممنوعیت واردات و صادرات میزان قاچاق به ویژه قاچاق گازوئیل را افزایش می‌دهد.

موسی احمدی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت درباره افزایش قاچاق سوخت به ویژه گازوئیل، گفت: به این دلیل که منبع درآمد مرزها از واردات کالاهایی است که مورد نیاز مردم داخل هست، نباید با وضع ممنوعیت‌هایی و تصمیم‌های عجولانه بدون کار کارشناسی امرار و معاش این مردم را به خطر انداخت چراکه آن‌ها به امور غیر قانونی روی می‌آورند.

نماینده دیر، کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی افزود: در واقع تصمیم‌هایی مبنی بر ممنوعیت‌های وارداتی و صادراتی منشأیی است برای افزایش میزان قاچاق است علاوه بر این ممنوعیت‌های وارداتی موجب برخی احتکارها می‌شود که بازار پرسودتری برای فرد محتکر ایجاد می‌کند.

مردم مرزنشین هر روز با محدودیتی جدید مواجه می‌شوند

وی با بیان اینکه علت برخی ممنوعیت‌ها برای مردم مشخص نیست، تصریح کرد: مردم مرزنشین بر مبنای منبع درآمدی که از راه واردات و یا صادرات دارند، برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ متأسفانه با تصمیم‌های مقطعی دولت، مردم مرزنشین هر روز با وضعیت جدیدی روبه‌رو هستند که حتی در حین حمل اجناس وارداتی و صاداراتی با ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های جدید روبه‌رو می‌شوند.

این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه چنین رویکردی از سوی دولت آسیب جدی به اجناس خریداری شده مردم که در زمان ممنوعیت‌ها پشت مرز می‌ماند، وارد می‌کند، گفت: زمانی که چنین آسیب‌ها و ضررهایی برای مردم مرزنشین که سعی دارند کار قانونی وارد می‌شود مردم هم به امور غیرقانونی روی می‌آورند.

وی با یادآوری اینکه مردم به خاطر ادامه حیات و زندگی خود در زمان ممنوعیت‌های صادراتی و وارداتی به قاچاق روی می‌آورند، افزود: قاچاق در مرزهای دریایی که هیچ نظارتی روی آن نیست آمارآن روند رو به افزایشی دارد.
وقتی در کشور ما گازوئیل با قیمت پایینی به فروش می‌رسد و در خارج از کشور با ۱۰ برابر قیمت به فروش می‌رسد نتیجه آن هم در نبود نظارت‌ها افزایش میزان قاچاق کالا است

احمدی با اشاره به اینکه منافذ ورود کالا در مرزهای دریایی نیز بسیار زیاد و متنوع است، ادامه داد: نبود نظارت به حدی است که قایق‌های تندرو اجناس را به ‌راحتی تحویل می‌گیرند و به طور غیرمجاز در آب‌ها جابه‌جا می‌کنند در همین حال در بازار نیز تقاضای بالایی وجود دارد و در نتیجه میزان قاچاق افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: وقتی کشور ما گازوئیل با قیمت پایینی به فروش می‌رسد و در خارج از کشور با ۱۰ برابر قیمت به فروش می‌رسد نتیجه آن هم در نبود نظارت‌ها افزایش میزان قاچاق کالا است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه در استان بوشهر که شهر مرزی به شمار می‌آید راهکارهایی برای ارائه بر طرف شدن این بحران‌ها شد، گفت: تصمیماتی در استان بوشهر گرفته شده است که انتظار می‌رود با اجرا شدن تصمیمات  کاهش قاچاق سوخت را شاهد باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.