آخرین خبرسازماندهی نخستین تیپ جان‌فدای ایران
2بازدید

دبیر کل جبهه ایستادگی عنوان کرد:

تعامل احزاب و تشکلها یک ضرورت است

حبیبی با اشاره به نقش گروهها واحزاب در ایجاد انگیزه وهیجانات اجتماعی ،تجمیع ووحدت گروههای همسو را در این راستا نقش آفرین واز مولفه های هم افزائی دانست .دبیرکل جبهه ایستادگی با اشاره به محدودیتهای نظری ونرم افزاری در فعالیت احزاب بخصوص در هشت سال اخیر یکی از راههای برون رفت را اتحاد احزاب همگرا در پیگیری مطالبات وانعکاس واقعیات بر شمرد.

دبیرکل جبهه ایستادگی در گفتگو باپایگاه اطلاع رسانی این جبهه طرح توسعه این تشکل فراگیر بارویکرد تعامل با احزاب وگروههای همسو را اعلام نمود.

حبیبی با اشاره به نقش گروهها واحزاب در ایجاد انگیزه وهیجانات اجتماعی ،تجمیع ووحدت گروههای همسو را در این راستا نقش آفرین واز مولفه های هم افزائی دانست .دبیرکل جبهه ایستادگی با اشاره به محدودیتهای نظری ونرم افزاری در فعالیت احزاب بخصوص در هشت سال اخیر یکی از راههای برون رفت را اتحاد احزاب همگرا در پیگیری مطالبات وانعکاس واقعیات بر شمرد.

وی با اشاره به موضوع سبک زندگی اسلامی که اخیرا توسط مقام معظم رهبری ارائه شده است رفتارهای سیاسی مردم را در این عرصه فوق العاده مهم دانسته وافزود: در جامعه دینی کنشها وواکنشهای سیاسی نیز بخشی از زندگی وحیات اجتماعی است ومسئولیت احزاب وگروههای سیاسی در این مسئله بسیار خطیر است.

حبیبی افزود اگر بخواهیم دمکراسی اسلامی ویا مردم سالاری دینی را نهادینه وبه یک خصلت اجتماعی پایدار ارتقاء دهیم چاره ای جز بهاءدادن به احزاب وگروههای سیاسی نداریم.

دبیرکل جبهه ایستادگی با اشاره به گردش قدرت اجرائی درکشور پاسخگو بودن مجریان به مردم را از طریق افکار عمومی تجربه خوبی دانست و گفت که این مهم با حضور فعال احزاب میسر خواهد بود وی با اشاره به این که اهمیت وجود وحضور احزاب در فرایند جامعه سازی وتنظیم سبک زندگی جایگاه خود را پیدا نکرده بی توجهی به این مهم را در آینده برای جامعه ایران پر هزینه دانست .

عضوشورایعالی جبهه ایستادگی با بیان اینکه تاکنون نهادهائی با تلاش های خود سعی داشته اند که جای خالی احزاب را پر نمایند افزود اکتفا به راهبردهای موجود نمی تواند همه ظرفیتهای اجتماعی را فعال نگه دارد.

وی تنوع فرهنگی وگرایشهای مختلف اجتماعی وقومیتها را ازمولفه های تشکیل دهنده احزاب دانست وگفت که استفاده از این منابع امری راهبردی است.

حبیبی در شرائط فعلی ونبود احزاب قوی وحدت احزاب در بکار بگیری مجموعه سرمایه ومنابع انسانی رااز جمله راهکارهای جهشی مدیریتی در کشور دانست وگفت نمی توان نسبت به عدم استفاده از این سرمایه ها بی اعتنا بود وی از سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماد جهاد وآینده سازی جامعه اسلامی- ایرانی در افق 1404 یاد کرد وافزود اگر بخواهیم جایگاه اول منطقه ای را در آن زمان بدست آوریم چاره ای جز اتکائ به سرمایه های ملی واجتماعی نداریم دبیرکل جبهه ایستادگی در باره نحوه همکاری تشکلها با جبهه ایستادگی گفت این تشکل آماده همکاری با همه گروههای همسوست و درآینده با احزاب نیز نشست خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.