آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

پورابراهیمی با اشاره به آمادگی مجلس:

بودجه ۹۲ بر اساس درآمدهای غیرنفتی تنظیم شود

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: در راستای کاهش وابستگی به نفت، لایحه بودجه ۹۲ بر اساس درآمدهای غیر نفتی تنظیم شود.

محمدرضا پورابراهیمی‌، با اشاره به کاهش درآمد ارزی بودجه سال جاری، تصریح کرد: با توجه به کاهش درآمدهای ارزی در سال جاری باید برای سال ۹۲ درآمدهای جدیدی غیر از درآمدهای حاصل از فروش نفت و گاز تعریف شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که بودجه باید بر مبنای واقعیت‌ها بسته شود، افزود: برای فروش نفت و تحقق درآمدهای نفتی در بودجه سال آینده، باید از کمک بخش خصوصی استفاده شود و با تفاهم وزارت نفت و اتاق بازرگانی بخشی از دغدغه‌ ناشی از وصول درآمدهای ارزی برطرف شود.

وی با تأکید بر تقویت صادرات غیرنفتی و با اشاره به افزایش قیمت دلار، ادامه داد: با افزایش قیمت دلار مزیت‌هایی در صادرات غیرنفتی ایجاد شد، به طوری که طی چند ماه گذشته افزایش شدیدی در حجم صادرات غیر نفتی کشور رخ داد.

پورابراهیمی افزود: درآمدهای ناشی از صادرات غیرنفتی ضمن توازن بخشیدن به درآمدهای ارزی منبع خاصی برای کمک به تولید ملی خواهد بود و بخشی از کسری درآمدهای ارزی را پوشش می‌دهد.

این نماینده مردم در مجلس با تأکید بر تکیه وزارتخانه‌ها بر درآمدهایی با رویکرد دانش بنیان، تصریح کرد: باید کشور به سمت تولید ثروت از علم و فناوری برود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: اجرای پروژه‌های عمرانی را با تهاتر دارایی‌های قابل واگذاری دولت می‌توان به بخش خصوصی سپرد.

وی افزود: اگر بخش خصوصی در بودجه ۹۲ ازدولت دارائی بگیرد و پروژه عمرانی تحویل دهد هم تصدی گری دولت کاهش می‌یابد و هم پروژه‌های عمرانی اجرا می‌شود.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، تإکید کرد: دولت در مشارکت بخش خصوصی و اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ به صورت شکلی و نه عملی وارد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.