آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
3بازدید

آلودگی هوای تهران افزایش یافت

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر تداوم پایداری جوی تا روز سه‌شنبه در تهران گفت: بر این اساس انتظار می‌رود غلظت آلاینده‌های هوا طی روزهای یکشنبه و دوشنبه به اوج خود برسد.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به افزایش غلظت آلاینده‌های هوای پایتخت گفت: آمارها نشان می‌دهد میزان آلودگی هوا در تهران نسبت به هفته گذشته بیش از 30 درصد افزایش داشته است.

دکتر یوسف رشیدی روز شنبه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به قرارگیری شاخص کیفیت هوای تهران در شرایط «ناسالم» گفت: از روز پنجشنبه شاهد سکون جوی در تهران بودیم که این امر موجب شد غلظت آلاینده‌ها از پنجشنبه به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

وی با اشاره به تعطیلی روزهای پنجشنبه و جمعه و کاهش تردد خودروها افزود: بر این اساس از غلظت آلاینده‌های هوای پایتخت کمی کاسته شد اما به نظر می‌رسد از امروز مجددا روند افزایش آلاینده‌ها را شاهد باشیم.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر تداوم پایداری جوی تا روز سه‌شنبه در تهران گفت: بر این اساس انتظار می‌رود غلظت آلاینده‌های هوا طی روزهای یکشنبه و دوشنبه به اوج خود برسد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در شرایط «ناسالم» قرار دارد، پیش‌بینی کرد که غلظت آلاینده‌ها تا ساعات بعدازظهر شنبه افزایش قابل توجهی داشته باشد.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در عین حال از شهروندان خواست در راستای حفظ سلامت خود و سایرین از وسایط حمل و نقل عمومی برای تردد استفاده کنند. از سوی دیگر توصیه می‌شود کودکان و بیماران قلبی و ریوی از حضور طولانی مدت در فضای باز به شدت خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۱۱ ۱۳:۵۴

كدم وسيله نقليه عمومي !!!مردم بدبخت توي مترو و اتوبس زير دست و پا له شن؟!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۱۱ ۱۲:۵۴

والله از آلودگی گذشته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.