آخرین خبرهشدار جدی آموزش‌وپرورس به مدیران برای تعطیلی مدارس
660بازدید

تـاج:فردا گزينه‌ها مشخص مي‌شوند

رييس كميته تيم‌هاي ملي فوتبال گفت: سرمربي تيم اميد تا پايان هفته جاري معرفي مي‌شود.

مهدي تاج در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: لزوم تدوين استراتژي مناسب براي فوتبال پايه‌اي اعم از نوجوانان، جوانان و اميد، هفته گذشته در جلسه‌اي با حضور كارشناسان و پيشكسوتان بررسي شد؛ تعدادي از كساني كه دعوت شده بودند، به اين جلسه آمدند و تعدادي ديگر عذرخواهي كردند اما فردا جلسه‌اي ديگر با حضور پيشكسوتاني كه از آنها دعوت به عمل آمده، تشكيل خواهد شد و ما از علاقمندان ديگر هم دعوت مي‌كنيم تا در اين جلسه حضور پيدا كنند.

وي از دعوت مديران باشگاه‌ها در آينده‌اي نزديك خبر داد و گفت: مديريت منابع انساني و گسترش نظم و ايمان و نهادينه كردن مسايل اخلاقي و انساني در ورزشگاه‌ها ما را بر اين داشت تا از مديران باشگاه‌ها در آينده‌اي نزديك دعوت به عمل آوريم تا درباره اين موارد گفت‌وگويي را انجام دهيم.

تاج در پاسخ به اين سوال كه چه زمان سرمربي تيم اميد مشخص مي‌شود، گفت: در جلسه فردا كميته تيم‌هاي ملي، گزينه‌هاي سرمربي‌گري تيم اميد به طور دقيق مشخص مي شوند و ما پس از دريافت برنامه از آنها، در جلسه بعدي كميته تيم‌هاي ملي، بررسي‌هاي لازم را بر روي برنامه‌هاي گرفته شده انجام خواهيم داد و به احتمال فراوان در جلسه آينده كميته تيم‌هاي ملي كه تا پايان هفته آينده برگزار مي‌شود، سرمربي تيم اميد مشخص مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.