آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

امروز وزرا و معاونان رئیس‌جمهور خون دادند

 در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در راستای سنت پسندیده اهدای خون اعضای هیئت دولت و معاونین رئیس جمهور خون خود را اهدا کردند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در راستای سنت پسندیده اهدای خون، وزرای شرکت کننده در جلسه کابینه خون خود را به منظور کمک به افراد نیازمند اهدا کردند.

در جریان اهدای خون توسط اعضای هیئت دولت «محمدرضا رحیمی» معاون اول رئیس جمهور سخنانی را در مورد فضائل و اجر معنوی اهدای خون بیان کرد.

بنابر این گزارش بر طبق برنامه‌ریزی سالانه، اعضای هیئت دولت سالانه دو مرتبه خون خود را به منظور ترویج این سنت پسندیده اهدا می‌کنند و این دومین بار در سال جاری است که اعضای هیئت دولت در مراسم اهدای خون شرکت می‌کنند.

از جمله وزرایی که خون خود را اهدا کردند صالحی وزیر امور خارجه، رستم قاسمی وزیر نفت، سیدشمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی، عباسی وزیر ورزش و جوانان و همچنین فریدون عباسی رئیس سازمان انرژی اتمی بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.