آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

حذف دو شبکه ایرانی از ماهواره هیسپاست

شرکت اسپانیایی خدمات ماهواره‌یی «هیسپا ست» روز جمعه (۲۱ دسامبر، اول دی)، شبکه‌های انگلیسی‌زبان پرس تی‌وی و اسپانیایی زبان هیسپان تی‌وی ایران را به خاطر آن‌چه تحریم رییس صدا و سیمای ایران می‌نامد، از فهرست پخش ماهواره‌یی خود در اسپانیا و امریکای لاتین حذف کرد.

به گزارش ایسنا، یکی دیگر از شرکت‌های خدمات ماهواره‌یی اروپا، در اقدامی دیگر علیه آزادی بیان، به شبکه‌های تلویزیونی بین‌المللی ایران تعرض کرده است.

پرس تی وی اعلام کرد، شرکت اسپانیایی هیسپاست شبکه‌های پرس تی‌وی و هیسپان تی‌وی را از روز جمعه (اول دی) از ماهواره حذف می‌کند. این شرکت همچنین به شرکت اورون، دیگر شرکت خدمات ماهواره‌یی دستور داده است تا ارسال امواج این دو شبکه بین‌المللی را متوقف کند.

اورون می‌گوید قطع شبکه‌های پرس تی وی و هیسپان تی وی به دنبال اقدام مشابه شرکت فرانسوی یوتل‌ست صورت می‌گیرد که پیشتر پخش چندین شبکه ماهواره‌یی و ایستگاه رادیویی ایرانی را متوقف کرده است. این شرکت می‌گوید، این شبکه‌ها «به خاطر تعبیر گسترده از قوانین اتحادیه اروپا» از ماهواره حذف می‌شوند.

اورون می‌گوید از آنجایی که اتحادیه اروپا رییس صدا و سیما ایران را در لیست سیاه قرار داده است، پخش هیسپان تی‌وی و پرس تی‌وی باید قطع شود. این در حالی است که هیسپان تی‌وی رسما در اسپانیا ثبت شده است و بر اساس قوانین رسانه‌یی این کشور فعالیت می‌کند و از سوی دیگر اتحادیه اروپا به پرس تی‌وی گفته است که تحریم‌های ضد ایرانی این اتحادیه شامل حال رسانه‌های این کشور نخواهد شد.

یوتل‌ست بخشی از سهام هیسپاست را در اختیار دارد؛ همچنین مدیر اجرایی فرانسوی- اسرائیلی یوتل ست مسؤول موج تعرضات اخیر به رسانه های ایرانی در اروپا به شمار می‌آید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.