آخرین خبرناو هواپیمابر «روزولت» در حرکت به سمت خاورمیانه
4بازدید
۴

مردی که پس از مصرف مواد اتوبان را یکطرفه رفت

رئیس کلانتری 118 ستارخان، از دستگیری یک راننده که پس از استعمال مواد روان‌گردان در درون خودرو، اقدام به تردد یکطرفه در بزرگراه جناح کرده بود، خبر داد.

به گزارش تهران امروز سرهنگ یعقوبی، رئيس کلانتری 118 ستارخان، در تشریح این خبر گفت: ظهر روز گذشته گشت 110 کلانتری 118 ستارخان، هنگام گشت‌زنی در بزرگراه جناح به یک دستگاه خودرو سواری نوک‌مدادی که در اتوبان به صورت یکطرفه به سمت میدان آزادی در حرکت بود مشکوک شد.

وی افزود: ماموران برای متوقف کردن خودرو و بررسی بیشتر به راننده دستور توقف دادند که راننده به‌رغم دستور پلیس، بر سرعت خود افزوده و سعی کرد با انجام حرکات خطرناک و مارپیچ از میان خودروهای عبوری راه خود را باز کند که ماموران برای متوقف کردن وی اقدام به شلیک گلوله کردند که در پی آن خودرو در میدان آزادی متوقف و راننده دستگیر شد.

سرهنگ یعقوبی ادامه داد: با بازداشت راننده، ماموران دریافتند که وی حالت عادی ندارد که این امر پس از بازرسی داخل خودرو مسجل شد و ماموران در بازرسی‌های خود متوجه شدند که این فرد در داخل خودرو خود اقدام به استعمال مواد مخدر شیشه و کراک کرده است و به همین دلیل حالت عادی ندارد.

کلانتر 118 ستارخان عنوان داشت: متهم به همراه خودرو به کلانتری منتقل شده و در بازجویی‌های انجام شده متهم اقرار کرد که پس از درگیری با فروشنده مواد اقدام به استعمال کراک و شیشه کرده و با حالتی غیرعادی به رانندگی پرداخته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

همشهری۱۳۹۱/۱۰/۰۲ ۱۲:۵۳

قانونأ و وجدانأ باید گواهی نامه اش را باطل کنند و برای چند سال اجازه رانندگی بهش ندهند .و جریمه سنگین .اگر چند تا ماشین را لت و پار کرده بود و چند نفر بی گناه را کشته بود مقصر کی بود؟

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۰۲ ۱۴:۰۲

خدا نکنه همچين اتفاقي تو آمريکا يا اروپا بيوفته!! اونوقته که تمام کانال هاي تلويزيون تمام وقت در حال پخش خبر و تصاوير اون خواهند شد!! غير از اينه!؟

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۰۲ ۱۰:۴۹

خب حالا چيكارش ميكنن؟
هيچي ولش ميكنن تا چند تا آدم هم بكشه خيالش راحت بشه!

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۰۲ ۱۰:۴۶

حتما هم چون مواد مصرف کرده و حالت عادی نداشته و عمدی نبوده , زودی هم آزادش میکنن . میگن نه اخبار روزهای بعد رو بخونین .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.