آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

مجموعه شهید کشوری به استقلال واگذار شد

 با دستور وزیر ورزش و جوانان و موافقت رئیس‌جمهور، مجموعه ورزشی شهید کشوری به استقلال واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال از مدت ها قبل به دنبال در اختیار گرفتن یک مجموعه برای برگزاری مسابقات و همچنین تمرینات این تیم بود و این باشگاه علاوه بر هزینه های صورت گرفته در کمپ مرحوم حجازی رایزنی هایی را با وزیر ورزش و جوانان و ریاست جمهوری انجام داد تا بتواند یک ورزشگاه را در تهران در اختیار بگیرد.

علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال در نامه هایی که به وزارت ورزش و جوانان ارسال کرده بود خواستار این موضوع شد و در نهایت وزارت ورزش و جوانان با این موضوع موافقت کرد.

پس از مساعدت های محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در نهایت مقرر شد ورزشگاه شهید کشوری در اختیار باشگاه استقلال قرار گیرد تا آنها از این زمین برای تمرین و برخی بازی های دوستانه بهره ببرند.

این ورزشگاه هم اکنون در اختیار شرکت توسعه و تجهیز است و فدراسیون کاراته و فدراسیون بسکتبال به همراه فدراسیون دو و میدانی در این مجموعه کارهای اداری خود را انجام می دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.