آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
4بازدید

ندیمی با اشاره به تفکیک بدهکاران دولتی و خصوصی از یکدیگر :

ریشه مفاسد با ایجاد کارگروه خشک نمی‌شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ایجاد سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی مشکلی را از اقتصاد کشور حل نمی کند.گفت:ریشه مفاسد اقتصادی با ایجاد سازمان، کارگروه یا ستاد خشک نمی شود بلکه مشکل در نظام اقتصادی است.

ایرج ندیمی در گفت و گو با خانه ملت در اظهار نظری درباره طرح ایجاد سازمان مبارزه با مفسد اقتصادی و تاثیر آن در کاهش فساد اقتصادی کلان در کشور تصریح کرد: مشکل در ایجاد سازمان، کارگروه یا ستاد نیست بلکه مشکل در نظام اقتصادی است.

نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما دارای یک نظام مترقی کاملی از جهت دستاوردهای گوناگون هستیم، ادامه داد: اما چند سالی است که مشکلات  اقتصادی در کشور مشاهده می کنیم و به جای اینکه مسئله را حل کنیم یک کارگروه یا سازمان ایجاد می کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید بدهکاران بانکی را از یکدیگر تفکیک کنیم، افزود: آنهایی که توان بدهی خود را ندارند با کسانی که نمی خواهند بدهی خود را پرداخت کنند باید از هم تفکیک شوند؛ آنهایی که خودشان متضرر شده اند و آنهایی که دولت باعث متضررشدنشان شده است از یکدیگر جدا هستند، بلکه بدهکاران خصوصی و دولتی نیز از یکدیگر باید تفکیک شوند.

ندیمی ادامه داد: آنچه مهم تلقی می شود این است که حال و روز اقتصاد کشور به ویژه اقتصاد صنعتی خوب نیست و این یک دلیل ندارد بلکه دلایل مختلفی از جمله مشکل مالی، اشکال در ریشه واردات، قاچاق و سوء مدیریت ها است.

نماینده مردم لاهیجان در مجلس ضمن اعلام اینکه با  نظارت پلیسی مشکلی حل نمی شود، گفت:‌مشکل این است که وقتی ارز ۱۲۲۶ تومان ۳ هزار تومان می شود چرا مردم باید آن را بپردازند؛ در کنترل ارز کشور سیاستمان مشخص نیست.

ندیمی با بیان اینکه سیاست ها را مسئولان اجرایی خراب می کنند و هزینه آن را باید بخش خصوصی بپردازد، افزود: اگر کسی فاسد است، نقدینگی را به سمت دیگر هدایت می کنند یا سوء مدیریت دارد باید با آنها برخورد شود.

وی اظهار داشت: ما همه را یکی می دانیم و می گوییم هر کسی که بدهکار است فاسد است در صورتی که این طور نیست که باید این مسائل برطرف شود و با سازمان، کارگروه یا ستاد حل نمی شود بلکه باید سیاست هایمان را عوض کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه باید اقتصادمان را درمان کنیم، خاطرنشان کرد: باید ببینیم ریشه های فساد در چیست؛ اینکه چه میزان سوء استفاده اشخاص و چه میزان خروجی نظام اقتصادی است؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.