آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تقلید صدای رئیس ستاد دیه برای کلاهبرداری

رئیس ستاد دیه کشور از مهریه بالای یک دختر تهرانی خبر داد و گفت: این خانم با مهریه 124 هزار سکه بهار آزادی به خانه بخت رفت ولی حالا همسرش به خارج از کشور فرار کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله جولایی در ادامه نشست خبری ظهر شنبه از دستگیری یک کلاهبردار خبر داد و گفت: یک فردی با یکی از طلا فروشان معروف تهرانی تماس گرفته و با تقلید صدای من قصد داشته بیش از 60 میلیون تومان دیه برای آزادی یک زندانی فرضی را از این مغازه دار دریافت کند. از قضا یکی از دوستان این طلا فروش که بنده را می شناخته طی تماسی با من موضوع را گفت و فرد کلاهبردار دستگیر شد.

رئیس ستاد دیه با انتقاد از وضعیت مهریه ها در کشور گفت: خاله ها، عمه ها، دایی ها و عموها توجیه نیستند. می نشینند و شیرینی و چای می خورند و می گویند مهریه را کی داده و کی گرفته است. خب بروید ببینید این همه زندانی مهریه چگونه در زندان هستند.

وی افزود: یک خانمی 124 هزار مهریه در قباله خود ثبت کرده حالا همسرش خارج از کشور است. یک دختر خانم دیگری هم 1371 پنج بهار آزادی، 10 کیلو شمش طلا و 50 طاقه پارچه ابریشمی مهر خود کرده است. حالا سئوال اینجاست که این همه مهریه ضامن خوشبختی است. آیا این مرد توان پرداخت آنها را دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.