آخرین خبرروایت فرمانده سپاه از سرنوشت ۱۱ نفتکش در تنگه هرمز
1بازدید

نشست رویانیان با پروین و گل‌محمدی

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس روز سه‌شنبه نشست‌های جداگانه‌ و ویژه‌ای با علی پروین و یحیی گل‌محمدی خواهد داشت.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان فردا سه‌شنبه به منظور بررسی وضعیت تیم و دریافت گزارشی از عملکرد آن در هفته‌های اخیر با علی پروین مدیر کمیته فنی و یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم جلسات جداگانه‌ای خواهد داشت.

از سوی دیگر وجیه‌الله چشمه‌سری در مورد آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس گفت: علی کریمی برنامه قبلی را همچنان دنبال می‌کند. این برنامه خوب جواب داده و برخلاف بعضی اخبار غیررسمی باید بگوییم او ابراز درد نمی‌کندو

وی ادامه داد: در حال حاضر علی کریمی فیزیوتراپی، آب درمانی، کار با وزنه و دویدن را کنار هم دنبال می‌کند اما هنوز برنامه‌های چرخش و جهش به تمرینات این بازیکن اضافه نشده است.

پزشک تیم پرسپولیس در ارتباط با آخرین وضعیت مهدوی‌کیا نیز گفت: شرایط او را در تمرین امروز بررسی می‌کنیم و در صورت نیاز برای MRI اعزام می‌شود. البته در گفتگوی تلفنی که داشتیم، او هنوز تا حدی از اسپاسم ابراز ناراحتی می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.