آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

نگرانی جهانی از ویروس جدید شبه سارس

نگرانی جهانی از ویروس جدید شبه سارس
ویروس جدیدی از خانواده سارس که سپتامبر گذشته هشدارهای زیادی را باعث شد با ظهوری دوباره در یک فرد بریتانیایی شناسایی شد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، این مورد از آلودگی به این ویروس جدید که به کوروناویروس مشهور است تعداد کل مبتلایان به آن در جهان را به 10 نفر رساند که 5 نفر از آنها جان باخته‌اند.

این فرد بریتانیایی اخیراً به خاورمیانه و پاکستان سفر کرده بود و هم اکنون در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان منچستر در شمال انگلستان به سر می‌برد.

به نوشته رویترز این ویروس جدید برخی نشانه‌های سارس را دارد که در سال 2002 در چین بروز یافت و به مرگ یک دهم از 8 هزار نفر مبتلا به آن در سراسر جهان منجر شد. این نشانه‌ها شامل اختلالات تنفسی شدید، تب و سرفه است.

این ویروس زمانی شناسایی شد که سازمان بهداشت جهانی در سپتامبر 2012 با انتشار بیانیه‌ای از ابتلای یک مرد قطری که به عربستان سفر کرده بود به این ویروس خبر داد.

بر اساس آمار از 10 مورد تأیید شده آزمایشگاهی ابتلا به این ویروس، 5 نفر به عربستان سفر کرده که 3 نفر آنها مرده‌اند و دو نفر نیز به اردن سفر کرده‌اند و هر 2 آنها جان باخته اند. 2 نفر نیز در بریتانیا بوده‌اند که هر دو تحت درمان هستند. نفر آخر هم یک قطری بوده که در آلمان بستری شده بود و هم اکنون مرخص شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.