آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

دستگیری 80 سارق به عنف و اوباشگر پایتخت

رییس پلیس تهران‌بزرگ از دستگیری 80 سارق به عنف و زورگیر با اجرای دهمین مرحله از طرح برخورد با مخلان نظم و امنیت در منطقه «خانی‌آباد» خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین ساجدی‌نیا در حاشیه «اجرای دهمین مرحله از طرح مبارزه با اخلالگران نظم و امنیت و اراذل و اوباش سطح پایتخت» از دستگیری 80 تن از اراذل و اوباش، سارقان به عنف و خفت‌گیران جنوب شرق پایتخت خبر داد.

وی با بیان اینکه دهمین مرحله از طرح برخورد و جمع‌آوری اراذل و اوباش و مخلان امنیت در عملیاتی مشترک با حضور ماموران پلیس آگاهی و امنیت در منطقه جنوب شرقی پایتخت ساعت 4 بامداد اجرایی شد، گفت: بر اساس درخواست مردم و بر اساس گزارش‌های که به مرکز فوریتی پلیسی 110 اعلام کرده‌اند، این عملیات اجرایی شد.

فرمانده انتظامی تهران‌بزرگ با بیان اینکه این اراذل و اوباش و سارقان به عنف از سوی مجموعه اطلاعات تهران بزرگ شناسایی شده و از ساعت 4 بامداد صبح چهارشنبه دستگیر شده‌اند، گفت: این افراد به مراجع‌قضایی معرفی می‌شوند.

دستگیری 80 سارق به عنف و اوباشگر پایتخت
ساجدی‌نیا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مجموعا در طی اجرایی‌شدن طرح‌های برخورد با اراذل و اوباش، چه تعداد مخل نظم و امنیت دستگیر شده‌اند، گفت: در این مدت 1363 تن دستگیر شده‌اند که باید 80 تن دستگیرشده صبح امروز را نیز به این تعداد اضافه کرد.

وی با بیان اینکه طرح برخورد با مخلان نظم و امنیت جامعه همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت، گفت: سال آینده نیز این طرح ادامه می‌یابد.

ساجدی‌نیا با بیان اینکه اکثر افراد دستگیرشده در دهمین مرحله از طرح برخورد با مخلان نظم و امنیت از اراذل و اوباش سطح 1 و 2 هستند، گفت: 99 درصد از افراد دستگیر شده دارای سابقه هستند.

دستگیری عاملان حمله به درمانگاهی در پایتخت
وی با بیان اینکه چهار تن از اراذل و اوباشی که چندی پیش به درمانگاهی در پایتخت حمله کردند، از سوی ماموران پلیس دستگیر شده‌اند، گفت: یک تن از این افراد به ضرب گلوله پلیس متوقف و سه تن دیگر از آنان نیز دستگیر شدند.

استقرار ماموران برای تامین امنیت در مراکز خرید
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تامین امنیت مراکز خرید در شب عید 92، گفت: ماموران پلیس در نزدیکی مراکز خرید مستقر خواهند شد و به خصوص در فروشگاه‌های عرضه مستقیم کالا که در پنج نقطه تهران برگزار می‌شود، ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی، آگاهی و ماموران انتظامی مستقر خواهند شد تا مردم با خیالی آسوده به خرید شب عید بپردازند.

ساجدی‌نیا با بیان اینکه ماموران پلیس به صورت محسوس و نامحسوس در بحث سرقت در مناطق مرکزی شهر و محدوده بازار مستقر شدند، افزود: اجرای طرح برخورد با مخلان نظم و امنیت و اراذل و اوباش در پایتخت کماکان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، با برگزاری دهمین مرحله از طرح برخورد با اراذل و اوباش در منطقه خانی‌آباد پایتخت، تعدادی از اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت این منطقه در محل ارتکاب جرائم خود گردانده شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.