آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
3بازدید

بازدید خاخام‌ها از یادمان‌های دفاع مقدس

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه خاخام‌های یهودی از جمله مهمانان خارجی یادمان‌های دفاع مقدس هستند، گفت: در مجموع از 52 کشور جهان مسافران و گردشگران به یادمان‌های دوران دفاع مقدس سفر می‌کنند.
 
سردار علی فضلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: در سال گذشته 6 هزار و 700 نفر مهمان خارجی به یادمان‌های دفاع مقدس سفر کردند.

وی ادامه داد: این تعداد خارجی مسلمان و غیر مسلمان بوده و از کشورهای مختلف جهان به ایران اسلامی سفر کرده و از یادمان‌های دوران دفاع مقدس بازدید داشتند.

این فرمانده نظامی اضافه کرد: در مجموع از 52 کشور جهان مسافران و گردشگران به یادمان‌های دوران دفاع مقدس سفر می‌کنند.

سردار فضلی تصریح کرد: عموما مهمانان و مسافران از کشورهای آسیایی بوده و شامل لبنان، پاکستان و ... هستند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: افزون بر این از کشورهای اروپایی، آمریکایی و ... در مهمانی کاروان‌های راهیان‌نور حضوری جدی و پررنگ دارند.

وی ادامه داد: حتی چند نفری از خاخام‌های یهودی طی سال گذشته از یادمان‌های دوران دفاع مقدس بازدید کردند.

این فرمانده نظامی اضافه کرد: امسال نیز خاخام‌ها درخواست جمعیتی بیش از سه برابر سال قبل داشتند که از یادمان‌ها بازدید کنند.

سردار فضلی تصریح کرد: در حال حاضر امکان اعزام این افراد فراهم شده و این افراد به خوزستان سفر کردند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما هم خدا را شاکر هستیم که در خدمت مهمانان راهیان‌نور بوده و توفیق استمرار راه زینبی (س) هشت ساله دفاع مقدس برای آرمان‌های متعالی شهیدان در رکاب مقام معظم رهبری اجرایی می‌کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.