آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1بازدید

ورزقان رکورد ژاپن را شکست

از زلزله 3.8 ریشتری شب گذشته ورزقان 12 مورد پس لرزه تا 8 صبح امروز به ثبت رسیده است.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بعد از مدت‌ها مردم شهرستان ورزقان که روزهای بدون زلزله را تجربه می‌کردند زلزله 3.8 ریشتری ساعت 21.2 به عمق چهار کیلومتر، دوباره مردم این منطقه را به وحشت انداخت.

براساس این گزارش، بعد از این زمین لرزه 11 زمین لرزه دیگر نیز در این منطقه به وقوع پیوست که کمترین آن 1.7 و بیشترین آن 3.7 ریشتر بود.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی پیش از این در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: زمین‌لرزه‌های ورزقان و اهر بعد از زلزله شش و 6.2 ریشتری بیست و یکم مرداد اهر و ورزقان تا بیست و ششم بهمن چهار هزار و 162 پس لرزه داشته که 309 مورد آن بالای سه ریشتر بوده است.

خلیل ساعی اظهار کرد: زلزله 6.2 ریشتری بیست و یکم مرداد امسال اهر و ورزقان تا به امروز چهار هزار و 162 لرزه و پس لرزه در منطقه ارسباران داشته و به ثبت رسیده است.

وی افزود: از این تعداد زلزله سه هزار و 409 مورد در مقیاس کوچک‌تر از 2.5 ریشتر بوده است.

وی افزود: 444 مورد از زلزله‌های اشاره شده نیز بین 2.5 تا 3 ریشتر و 261 مورد نیز بین 3 تا 4 ریشتر به ثبت رسیده است.

ساعی در مورد زمین لرزه‌های چهار تا پنج ریشتری نیز گفت: 43 مورد زمین لرزه از 21 مرداد تا به امروز در منطقه ارسباران آذربایجان شرقی به ثبت رسیده است.

دبیر ستاد مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی، زلزله‌های بین پنج تا شش ریشتر را در همین مدت سه مورد اعلام کرد و تصریح کرد: دو مورد نیز زلزله بزرگ‌تر از شش ریشتر در آذربایجان شرقی اتفاق افتاده است.

گفته می‌شود ورزقان با این تعداد زمین لرزه از ژاپن که معروف است روزانه چندین زمین لرزه اتفاق می‌افتد پیشی گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.