آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
1بازدید
۲۳

کیوسک بین‌المللی «تابناک»

بیانیه کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس علیه ایران

ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران، بازتاب نصب سانتریفیوژهای نسل جدید در تأسیسات هسته‌ای ایران، بیانیه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران، برنامه کنگره آمریکا برای تشدید فشار‌ها بر ایران و حمایت رئیس‌جمهور پاکستان از خط لوله گازی ایران به این کشور، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

بیانیه کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس علیه ایران
ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران، بازتاب نصب سانتریفیوژهای نسل جدید در تأسیسات هسته‌ای ایران، بیانیه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران، برنامه کنگره آمریکا برای تشدید فشار‌ها بر ایران و حمایت رئیس جمهور پاکستان از خط لوله گازی ایران به این کشور، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، در حالی که دیپلمات‌های غربی و همچنین مقامات جمهوری اسلامی ایران به طور فزاینده از مثبت بودن مذاکرات اخیر هسته‌ای در آلماتی سخن می‌گویند، مقامات رژیم صهیونیستی بیش از گذشته نسبت به حصول توافق میان ایران و غرب احساس نگرانی کرده و درباره آن موضع‌گیری می‌کنند.

در این راستا، روزنامه «دیلی استار» لبنان اظهارات جدید بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را مورد توجه قرار داده که مدعی شده ایران از مذاکرات هسته‌ای به منظور خرید زمان استفاده می‌کند.

وی در این زمینه گفته: «برداشت من از مذاکرات این است که تنها چیزی که از آن به دست آمده، خرید زمان است‌ و از این راه، ایران می‌خواهد به غنی‌سازی مواد لازم برای یک بمب هسته‌ای ادامه دهد و در حقیقت، در حال نزدیک‌تر شدن به این هدف است».

این اظهارات نتانیاهو در حالی منتشر می‌شود که روز گذشته نیز برخی رسانه‌ها ادعاهای مشابهی را به نقل از «یک مقام بلندپایه اسرائیلی» مطرح کرده بودند.

خبر دیگری که درباره موضوع هسته‌ای ایران، امروز توجه شمار بسیاری از مطبوعات جهانی را به خوذ جلب کرده، خبر استقرار شمار زیادی از سانتریفیوژهای جدید در تأسیسات هسته‌ای ایران است.

روزنامه «واشنگتن پست» به نقل از فریدون عباسی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران می‌نویسد، این کشور بیش از سه هزار سانتریفیوژ جدید تولید کرده که در کار غنی سازی اورانیوم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی همچنین گفته به زودی سانتریفیوژهای نسل گذشته، یعنی مدل IR-۱ از دور خارج و کنار گذاشته خواهند شد. واشنگتن پست اشاره می‌کند که نسل جدید سانتریفیوژهای ایران با عنوان IR-۲، می‌تواند حجم بیشتری از اورانیوم را در مدت زمان کوتاه‌تری غنی کند. عباسی گفته خط تولید این سانتریفیوژ‌ها تکمیل شده است.

اما در این میان، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، ادعاهای جدیدی را درباره اقدامات ایران در سطح منطقه مطرح کرده‌اند. به نوشته سایت شبکه خبری «العربیه»، شش کشور پادشاهی حوزه خلیج فارس، روز گذشته نسبت به آنچه بی‌عملی دنیا در قبال بحران سوریه خوانده‌اند و همچنین نسبت به «مداخله» ایران در امور داخلی‌شان، انتقاد کرده‌اند.

کشورهای عربستان سعودی، بحرین، قطر، امارات متحده عربی، کویت و عمان، در بیانیه مشترکی اعلام کرده‌اند، خواهان روابط بهتر با ایران هستند، اما «متأسفانه این کشور به مداخله خود در امور داخلی آن‌ها ادامه می‌دهد».

به نوشته العربیه، آن‌ها همچنین بر اهمیت اتحاد میان خود در مقابل این مداخله تأکید کرده‌اند. این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که جان کری، وزیر خارجه آمریکا نیز در جریان نخستین سفر خارجی خود امروز به ریاض می‌رود.

در مطلبی در رابطه با موضوع تحریم‌ها، روزنامه «فایننشال تایمز» از برنامه‌های جدید کنگره آمریکا برای افزایش فشار بر ایران خبر داده است. به نوشته این روزنامه، یکی از بخش‌های این برنامه جدید، موضوع حمایت از رژیم اسرائیل در صورت حمله به ایران است که پیش از این در برخی مطبوعات صهیونیستی به آن اشاره شده بود.

فایننشال تایمز اشاره می‌کند که این طرح‌های جدید در آستانه برگزاری کنفرانس سالانه لابی صهیونیستی آمریکا (آیپک) مطرح می‌شود. منابع نزدیک به کنگره آمریکا گفته‌اند برگزاری این کنفرانس، زمان مناسبی برای تصویب طرح‌های مرتبط با افزایش فشار‌ها بر ایران است. در عین حال، منتقدان اشاره می‌کنند که شاید این طرح‌ها به تلاش‌های دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران آسیب برساند.

در پایان، با حصول توافقات نهایی بر سر ساخت خط لوله گاز ایران به پاکستان، اخبار مرتبط با این موضوع، تقریباً هر روز در میان مطبوعات جهانی به چشم می‌خورد. امروز نیز روزنامه «خلیج تایمز» از حمایت جدی رئیس جمهور پاکستان از این پروژه خبر داده است.

به نوشته این روزنامه، آصف علی زرداری اظهار داشته، هیچ قدرتی در جهان نمی‌تواند در مسیر تکمیل این خط لوله مانع ایجاد کند. وی تأکید کرده «پاکستان یک کشور دارای حاکمیت و مستقل است که می‌تواند تصمیمات خود را مستقل بگیرد».
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۶:۰۷

آخه من موندم چرا دیپلماسی خارجی کاری نمی کنه سفیرای اینا رو بخواد بگه اگه تکرار بشه واقعا دخالت می کنیم تا بعد ببینید اوضاع یه جور دیگس، خودشون می فهمن باید عذر بخوان

محمد۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۴:۳۷

یکی به اسرائیل بگه :"بچه جون ببند اون دهن کثیفت رو"

محمد حسن۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۴:۲۴

حرف امام (ره) این بود که اسرائل باید از صفحه روزگار حذف شود به وقوع می پوندد .و این کار با دست توانای ایرانیان انجام خواهد شد .

عليمومن۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۱۹

خداوندا شراين حكام خودكامه ومرتجع عربي رابه خودشون باز گردان

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۴۹

اسرائيلي ها ، اعراب و روس ها از اينكه روزي مسائل بين ايران و امريكا حل شود وحشت دارند .

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۳۹

جمله معاون جلیلی خیلی جالب بود که گفت : اسرائیل تا الان با بحران مشروعیت روبروست و اگر اقدام به حمله به ایران کند با بحران موجودیت مواجه میشود

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۳۸

باور کنید اگرجنگ شود همان روز اول فقط 10 موشک شهاب در اسرائیل زده شود همشان به غلط کردن می افتن

مسعود۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۰۳

در صورت جمله اسرائیل به ایران دیگه اسرائیلی نمونده که آمریکا هم بخواد ازش حمایت کنه

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۵۰

میگویند: برای کسی بمیر که برایت تب کند.
درحالیکه کشورهای عربی از انجام هر طوطئه ای بر علیه ایران دریغ نکرده و حتی در کنار آمریکا و اسراییل قرار گرفته اند. چرا ما باید در مواردی تاوان دوستی با برخی از اعراب را بدهیم،در حالیکه به تداوم دوستی آنها هیچ اطمینانی نیست.

هموطن۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۴۱

نوع تصميم گيري بستگي به هويت ، فرهنگ و اقتدار هر کشور بستگي دارد . اميدوارم کشور پاکستان بعنوان يک کشور بزرگ و با تمدن در تصميم خود اقتدار خود را نشان بدهد .

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۳۶

از روابط تيره ايران وآمريكا علاوه بر بهره داري كشورهاي همچون حوزه خليج فارس بعضي از هم پيمانان هم به خاطر منافع زيادشان در دشمني ايران وآمريكا بهره برداري كرده وعملا راضي به بهبود روابط وبه خطر افتادن منافع شان نيستند .

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۲۸

ماشاالله به همه جوانان باغیرت ایرانی
پاینده باد ایران

سیاوش قنواتی۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۲۷

به نظر من سیاست خارجی ما باید به سمت اعتماد سازی با کشورهای همسایه برود و این بی اعتمادی خیلی بد است

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۲۴

عربها از مشکلات ایران با غرب سودهای کلان میبرند مثل قطر که از پارس جنوبی چندبرابر ایران برداشت میکند.

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۲۰

در مقابل مصوبه کنگره آمریکا ما هم در مجلس مصوبه ای داشته باشم که اگر اسرائیل به ایران تعرض کرد تمام پایگاههای آمریکا در منطقه مورد حمله ایران خواهد بود

علی۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۱۲

اگر ایران وغرب به توافق برسند کشورهای عرب منطقه بایستی جمع کنند وبرند دنبال کارشان به همین خاطر نمی توانند تحمل کنند که ایران با امریکا دارند دوست میشوند

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۳۰

حكام خائن وبي خاصيت حاشيه خليج فارس كه فقط به دنبال پول و و مسائل غير اخلاقي هستند نه انسانيت نوكران بي چون چراي آمريكا و صهيونيست هستند و ازاين بيشتر از آنها انتظاري نيست

مصطفی نبی لو۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۲۷

ما منتظر حمله اسرائیل هستیم و میگویم آمریکا با تمام توان خود در جنگ عراق علیه ایران از عراق حمایت کرد بیندیشید عاقبت آن چه شد!!! بدانید و آگاه باشید با کوچکترین حمله اسرائیل را از صفحه روزگار محو می کنیم

فرزند شهید و از آوارگان جنگ تحمیلی۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۵:۴۶

درسته تو جنگ با عراق با شجاعت تمام ایستادگی کردیم و نگذاشتیم ذره ای از خاکمان از دست برود ولی شما هم بیاندیشید که چه هزینه های جانی و مالی پرداخت کردیم و چقدر زیرساختهای ما از بین رفت،چند خانواده عزیزانشان و همینطور خانه و کاشانه شان را ازدست دادند،حال اگر کلا این جنگ اتفاق نمی افتاد بهتر نبود؟!!
آقا مصطفی خان،در هر اختلافی،بهترین راه حل، راه صلحجویانه است و بس.
حالا اگر طرف مقابل به هیچ صراطی،مستقیم نباشد و فقط بر طبل جنگ بکوبد،آنوقت قضیه فرق میکند.

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۵:۰۸

باريكه غزه با موشك هاي 100 كيلويي طي 8 روز اسرائيل را زمين گير كرد حال چگونه مي خواهند موشك هاي 12 تني شهاب را تحمل كنند

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۵:۰۶

وقتي دشمن با تو جنگ دارد و اگر نجنگي نابود ميشوي عقلا راهي بجز جنگيدن نداري

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۳۱

من كه منتظر نيستم. جنگ براي هيچ چي خوب نيست

ناشناس۱۳۹۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۱۳

كشورهاي عربي تاب دوستي ايران با دنيا علي الخصوص غرب را ندارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.