شیخ نعیم قاسم:
بشار اسد در قدرت باقی خواهد ماند
معاون دبیرکل حزبالله لبنان ضمن اذعان به اینکه حزبش متعهد شده به لبنانیهای ساکن در سوریه در مناطق مرزی دو کشور آموزش دهد تا از خود دفاع کنند، تاکید کرد، حکومت اسد به حیات خود ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسرائیلناشیونالنیوز؛ شیخ نعیم معاون دبیر کل حزبالله روز گذشته گفت: مطمئن است که حکومت دمشق پا بر جا خواهد ماند.
وی در گفتوگو با روزنامه کویتی الانباء افزود، دولت سوریه هنوز دمشق و حومههای آن و همچنین چندین منطقه را تحت کنترل دارد و از حمایت و مقبولیت عمومی برخودار است.
معاون دبیر کل حزبالله لبنان اظهار داشت، از زمانی که شورشها در سوریه شروع شده است خیلیها پیشبینی میکردند که بشار اسد به زودی سقوط خواهد کرد اما آنها بارها ناامید شدهاند.
وی گفت: حتی در صورت تصور سقوط حکومت سوریه، باز این مسئله هیچ تاثیری بر حزبالله نخواهد داشت.
قاسم همچنین افزود، حزبالله متعهد شده که ساکنان مناطق مرزی بین دو کشور را برای دفاع از خود آموزش دهد تا خودشان مانع از هجوم شورشیان به این مناطق شوند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.