آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

افزایش تصرفات و حریق منابع طبیعی در نوروز

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گفت: معمولا در تعطیلات نوروز تصرفات و حریق منابع طبیعی افزایش می یابد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ قاسم سبزعلی افزود: با شروع تعطیلات عده‌ای با این گمان که نیروهای یگان حفاظت در تعطیلات به سر می برند و بر عرصه‌ها نظارت ندارند اقدام به تصرف اراضی می‌کنند. در حالی که نیروهای یگان حفاظت در تمام این مدت به صورت شبانه روزی در حال انجام وظیفه هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر برخورد نیروهای یگان با متخلفین، دادستان کل کشور نیز دستور اکید داده در صورت وقوع تخلفات طی این مدت شدیدا با خاطیان برخورد شود.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی در خصوص افزایش آتش سوزی‌ها نیز اظهار کرد: به دلیل کم توجهی گردشگران به ویژه در مراتع و خاموش نکردن بقایای آتش یا جاگذاشتن وسایلی مانند شیشه برخی عرصه‌های منابع طبیعی دچار حریق می‌شوند.

سبزعلی اظهار کرد: مردم می‌توانند هم از طریق خط 1504 که در 13 استان کشور فعال شده، خط 09696 که هنوز در برخی استان‌ها فعال است و خط سراسری 120 تخلفات را به یگان حفاظت گزارش دهند تا بتوانیم هرچه بهتر از منابع طبیعی حفاظت کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.