آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

اکران فیلم عشق به تعویق افتاد

اکران فیلم ˈعشقˈ به کارگردانی ˈمیشاییل هانکهˈ در سینماهای کشور با تصمیم مدیران بنیاد سینمایی فارابی به تعویق افتاد.

به گزارش ایرنا، بنیاد سینمایی فارابی اعلام کرد که به منظور حمایت از سینمای ملی و با هدف ایجاد فرصت بیشتر برای فیلمهای ایرانی، اکران فیلم سینمایی عشق ساخته تحسین شده میشاییل هانکه به تعویق افتاد.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته قبلی، قرار بود، فیلم عشق از اواخر اسفند ماه سال گذشته در تهران و شهرستان ها به اکران عمومی درآید که با تصمیم مدیران این بنیاد اکران آن به بعد از تعطیلات نوروزی موکول شد. 

این تصمیم به منظور حمایت از سینمای کشور و با توجه به فشردگی برنامه اکران سینماها در ایام نوروز گرفته شده است.

به گزارش ایرنا، پیشتر حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش فیلم از اکران فیلم عشق در سینماهای تهران در نوبت ویژه خبر داده بود. 

وی یادآور شده بود که فیلم عشق در نوبت ساعت 24 در سینماهای تهران به اکران خواهد رسید. 

این در حالی است که پیشتر نیز برخی فیلم های خارجی همچون ˈما یک پاپ داریمˈ از سوی بنیاد سینمایی فارابی خریداری و در سینماهای تهران به صورت تک نوبتی به اکران رسیده بود. 

عشق آخرین ساخته میشاییل هانکه فیلمساز اتریشی است. این فیلم که برنده نخل طلای کن و اسکار بهترین فیلم خارجی و چندین جایزه معتبر بین الملی شده است، داستان رابطه ای عاشقانه و لطیف میان زوجی سالخورده را روایت می کند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.