آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

دستگیری فروشنده تصاویر مستهجن در اینترنت

رییس پلیس فتای استان فارس از شناسایی و دستگیری ناشر تصاویر مبتذل در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسینی دراین‌باره گفت: در راستای اهداف پلیس فتا در برقراری امنیت و آرامش کاربران در فضای مجازی، تیم رصد این پلیس در گشت‌زنی‌های خود در فضای مجازی وبلاگی را که با قصد به بیراهه کشاندن جوانان اقدام به انتشار تصاویر مستهجن کرده بود را شناسایی و این پرونده به‌صورت ویژه در دستورکار ماموران قرار گرفت.

حسینی ادامه‌داد: در بررسی‌های اولیه روی این وبلاگ شماره حسابی برای واریز وجه و خرید اعلام شده بود که ماموران پس از استعلام‌های لازم، صاحب حساب که یک زن بود را شناسایی و به پلیس فتا احضار کردند.

وی با بیان اینکه این زن در تحقیقات پلیس مدعی شد که کارت عابربانک خود را در اختیار فرد دیگری گذاشته و مدتی است از وی اطلاعی ندارد، گفت: پس از انجام تحقیقات متهم شناسایی و مشخص شد وی یک فروشگاه اینترنتی نیز به‌نام خود ثبت کرده که سرانجام متهم دستگیر و در بازرسی از منزل وی مستنداتی مربوط به وبلاگ مستهجن کشف و ضبط شد.

حسینی به آن دسته از مدیران وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های اینترنتی که در پوشش فضای مجازی اخلاق و عفت عمومی جامعه را هدف گرفته‌اند هشدار داد که برخورد پلیس با این گونه هنجارشکنان برخورد جدی، قاطع و قانونی خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.