آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
793بازدید
۰

هواداران پرسپولیس خواستار برکناری مصطفوی و پیروانی شدند

در حالی که تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه خانگی برابر ملوان تن به شکست تلخی داد، هواداران این تیم با شعار علیه مدیر عامل و سرمربی این تیم خواستار جدایی آنها از باشگاه شدند.

به گزارش مهر، دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندرانزلی در حالی با نتیجه 2 بر صفر به پایان رسید که تماشاگران این تیم علیه کادر مدیریتی، کادر فنی و بازیکنان این تیم شعار دادند. حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:

* بعد از گل اول ملوان تعدادی از تماشاگران پرسپولیس علیه احمدزاده و کادر فنی ملوان فحاشی کردند که با اعتراض نیمکت نشینان ملوان و همکاری نیروی انتظامی، این شعارها خاتمه یافت.

* تماشاگران پرسپولیس پس از گل های ملوان، خصوصا گل دوم این تیم، علیه داریوش مصطفوی مدیر عامل و افشین پیروانی سرمربی این تیم شعار دادند و خواستار کنار گذاشته شدن آنها از باشگاه و تیم پرسپولیس شدند. ضمن اینکه آنها در شعارهای خود از حبیب کاشانی و قطبی حمایت کردند و خواستار بازگشت آنها به این تیم شدند.

* در حالی که مدیران باشگاه پرسپولیس در ورزشگاه آزادی حضور نداشتند، تنها مجید فرخزادی از اعضای هیئت مدیره بود که در ورزشگاه حاضر شده بود.

* از بین بازیکنانی که نامشان در فهرست 18 نفره پرسپولیس وجود نداشت، تنها کریمی و واعظی در ورزشگاه نبودند ولی سایر بازیکنان این تیم از جایگاه ویژه این دیدار را تماشا کردند.

* پس از گل دوم ملوان، تماشاگران تیم پرسپولیس ضمن بی تعصب شمردن بازیکنان خود، بازیکنان ملوان را تشویق کردند.

* تعدادی از تماشاگران پس از گل دوم پرسپولیس به نشانه اعتراض ورزشگاه آزادی را ترک کردند.

* 300 هوادار ملوان که در قسمتی از ورزشگاه مستقر شده بودند، تنها تیم خود را تشویق کردند و حتی واکنشی نسبت به شعارهای غیر اخلاقی تماشاگران پرسپولیس از خود بروز ندادند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.