رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکالابرگ آبان شارژ شد؛ نوبت نخست برای این خانوارها
3بازدید
۲۳۵

پیش فرضی که حامد بهداد بر آن خط بطلان می‌کشد

چه کسی گفته بازیگران و ورزشکاران الگوی جامعه‌‌اند؟! + فیلم

هنوز میانه خیابان نه چندان عریض نرسیده‌اید که متوجه رفتار عجیب نابینا می‌شوید و پس از وقایعی کوتاه، جوان نابینا با دست کشیدن روی صورتتان می‌گوید: تو «حامد بهداد» هستی و سپس می‌گوید توی بوی حامد بهداد را می‌دهی! واکنش شما چه خواهد بود؟

چه کسی گفته بازیگران و ورزشکاران الگوی جامعه‌‌اند؟! + فیلم
در دهه‌های اخیر، هر چه به این سو می‌آییم، گفته می‌‏‌شود هنرمندان و به ویژه بازیگران و ورزشکاران الگوی جامعه هستند و از این حیث، باید بیش از دیگران مراقب رفتارشان باشند تا مروج رفتارهای غیراخلاقی نباشند؛ اما آیا اصولاً چنین نگاهی که در چهارچوبش نسبت به عملکرد و رفتار اجتماعی و فردی این قشرها قضاوت می‌شود، درست است و این دو گروه به عنوان وظیفه ذاتی، مکلفند نماد اخلاقی باشند و اگر نخواهند چنین باشند، باید حرفه‌شان را‌‌ رها کنند؟

به گزارش «تابناک»، فرض کنید یک بازیگر مشهور سینما همچون حامد بهداد هستید و در یک سوی خیابان در حالی بر سر قراری با رامبد جوان می‌روید، جوانی نابینا از شما می‌خواهد که او را از خیابان عبور دهید. به احتمال فراوان او را همراهی خواهید کرد و از خیابان می‌گذرید و سپس به آن سوی خیابان بازمی‌گردید تا زودتر به قرارتان برسید.

هنوز میانه خیابان نه چندان عریض نرسیده‌اید که متوجه رفتار عجیب نابینا می‌شوید و پس از وقایعی کوتاه، جوان نابینا با دست کشیدن روی صورتتان عنوان کند تو «حامد بهداد» هستی و سپس می‌گوید توی بوی حامد بهداد را می‌دهی! واکنش شما چه خواهد بود؟ یا فرض کنید با اشکان خطیبی به رستوران رفته‌اید و لشکری از مردم برای عکس و امضا‌ به سمت شما هجوم می‌آورند. شما در جایگاه اشکان خطیبی چه واکنشی نشان می‌دهید؟

«اینجا ایران است»؛ مجموعه‌ای جالب از این رخدادهاست که به شکل صحنه‌سازی برای ثبت واکنش بازیگران ضبط شده و سپس در این باره با این بازیگران خشمگین گفت‌و‌گو شده است. از این مجموعه که به تازگی در شبکه خانگی توزیع شده و «تابناک» تنها حدود پنج دقیقه از خلاصه یکی از بخش‌هایش که شامل موقعیت حامد بهداد می‌شود را نقل می‌کند؛ اتفاقاتی که به ‌ظاهر قرار است در مجموعه با همین نام در سی دی‌های دیگری نیز منتشر شود و شامل بازیگران دیگری نیز می‌شود.



جالب‌ترین واکنش‌ها در این باره به حامد بهداد باز‌می‌گردد. او نخست بر پیش فرضی خط بطلان می‌کشد که شاید حق با او باشد و باید بر آن مهر ابطال زد. او در این باره می‌گوید: «چه کسی گفته منِ بازیگر الگوی جامعه هستم... من خودم کلی مشکلات دارم... من فقط یک موقعیت را مقابل دوربین باسازی می‌کنم و کارم را انجام می‌دهم... و اگر بتوانم هم نمی‌خواهم الگو باشم... الگو رهبران سیاسی و مذهبی هر جامعه هستند و باید باشند، نه بازیگر».
 
هرچند نقدهای جدی به روحیات حامد بهداد وارد است، این واکنش او درست است. با این که بازیگران و به همین ترتیب، ورزشکاران طرفداران فراوانی دارند و برخی‌شان جوایز و افتخارات هنری و نشان‌های رنگارنگ نیز به عنوان ایرانی به دست می‌آورند، آیا برخورداری از طرفداران فراوان و افتخارات شغلی مساوی با اسوه و الگو شدن برای جامعه است و هر شخصی در این موقعیت قرار گرفت، مکلف است تا خود را همچون یک الگوی تمام‌نما یا حداقل کم اشکال در معرض قضاوت عموم گذارد؟

بی‌شک نمی‌توان انتظار داشت حداقل همه ورزشکاران و قهرمانان و همچنین هنرمندان و به ویژه بازیگران در مقام الگوی اجتماعی ظاهر شوند و اصولاً دستیابی و حفظ خود در چنین موقعیتی نیازمند گذراندن مراتبی است که بسیاری از اهالی هنر علاقه‌ای به آن ندارند اما جامعه به آن‌ها تحمیل می‌کنید که حالا با این موفقیت‌ها و قرار گرفتن بیش از اندازه در مقابل چشم مردم، مکلف به مبادی آداب بودن بیش از حد و در مقیاس یک نماد اجتماعی و نمونه عینی برای تمثیل هستند.



هرچند انتظار می‌رود، چهره‌های بیشتر مطرح و به اصطلاح ستاره از هر طیف اعم از بازیگران یا قهرمان از آستانه تحمل بالا‌تر و رفتار مأخوذ به حیایی نسبت به دیگران برخوردار باشد، در عین حال باید پذیرفت، الگو بودن جزو تکالیف این دو گروه نیست و در سایر کشور‌ها به جز ایران نیز از قریب به اتفاق این دو گروه انتظار الگو بودن نمی‌رود و تنها انتظار می‌رود قوانین اجتماعی را ‌‌کامل رعایت کنند و اگر چنین نکنند ‌همچون دیگر شهروندان مجازات می‌شوند، همان گونه که تاکنون ‌شمار چشمگیری از ورزشکاران و بازیگران سر‌شناس غربی به زندان رفته یا محکوم به مجازات‌های جایگزین شده‌اند.

بنابراین جامعه و پیش از عموم جامعه، طبقه نظریه ساز که مشخص نیست با تکیه بر کلام استدلال‌ها، حکم قطعیِ «پیش فرض الگو بودن همه قهرمانان و بازیگران» را صادر کردند و این نگاه به عمق دیدگاه‌های مسئول رسوخ و به باوری محکم بدل شده، می‌بایست درک کنند این گروه‌ها نیز جزوی از جامعه هستند که حق دارند بلند بخندند، در پارک ورزش کنند، لباس راحتی بپوشند و در یک کلام همچون دیگر مردم عادی زندگی کنند. نباید به گونه‌ای با ایشان برخورد کرد که اگر رفتار‌هایشان در زمان عصبانیت یا سرخوشی حرکت انجام دادند، قهرمانی که خود برای خودمان ساخته‌ایم و خودش این صفت را قبول ندارد، در ذهنمان ترک بردارد و از یک ورزشکار یا بازیگر دلگیر شویم.

این گروه هم حق دارند به رستوران، کافی شاپ، شهربازی، مسافرت و هر نقطه‌ای که ممکن است مقصد عموم مردم باشد، سر بزنند اما جامعه ایرانی به گونه‌ای رفتار کرده که بازیگر ترجیح می‌دهد، یا در محافل عمومی با عینک سیاه ظاهر شوند یا به سرعت حرکت کند و با لحظه‌ای سکون خود را مقابل سیلی از مردم قرار ندهد و یا به محافل خصوصی هم صنفی‌هایش بسنده کند.

اتفاق تأسف آوری که در مراسم درگذشت مرحوم عسل بدیعی رخ داد و گروهی در پی علی دایی و بازیگر برای گرفتن عکس و امضا افتادند و مراسم تحت الشعاع قرار گرفت و این رویداد هر ساله بار‌ها رخ می‌دهد. یاد بگیریم، اگر این بار به رستوران رفتیم و میز کناری‌مان یک چهره نام آشنا نشسته بود، خود را در موقعیت این اشخاص قرار دهیم و اندکی بیندیشیم. سپس با درک حداقل‌ها، برای گرفتن امضا و عکس یا گپ زدن و تبادل شماره تلفن که احتمالاً آن چهره علاقه‌ای به تبادلش ندارد، خیز برنداریم و به حریم و آرامشش احترام بگذاریم.

1

1
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سعید صالح احمدی۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۱۹:۴۴

الگوی جامعه ما پامبر اعظم ص ، حضرت علی ع و حضرت زهرا س هستند .

منتظر۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۱۹:۰۳

واکنش حامد بهداد درست بوده است. باید از عوامل برنامه هم شکایت کند.

niloofar۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۱۸:۳۷

همه ساکتتتتتتتتتت حق با بهداد جونم

امیر۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۱۷:۵۴

آخه مردحسابی مگه مابیکاریم امیرالمومنین(ع)به این نازنینی روول کنیم بچسبیم به این انسان های جایزالخطا.مگهماایرانی هادردین وجامعه وتاریخ کم الگوداریم؟
دهه فاطمیه روتسلیت عرض میکنم.

کیان۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۰۷:۲۲

تابناک جون صادقانه بگم خیلی بیکاری که همه ی این کامنت ها رو دونه به دونه تا ته خوندی تا تاییدشون کنی برا رفتن رو پیج :) این تازه یه پسته که این همه کامنت داره - واویلا به بقیه !! یه وخ از دستت در نره باز نقره داغ شی ;-)

یاسر۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۰۲:۳۵

بچه ها یه سوال داشتم.به نظرتون علی دایی برای بوشهری ها سه تا کامیون جنس مورد نیاز میفرسته؟

ستار۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۰۱:۲۰

خوب به یکی حق بدهید که نخواهد کسی لپ او را بکشد .
ایا در کشورهای اروپایی هم همچین رفتارهایی با فوتبالیست ها دارند ؟
این مشکل از مردم است که در حریم شخصی افراد مشهور زیادی کنجکاو هستند
بیایید یه کم منطقی فکر کنم

محسن۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۰۰:۲۵

كارشان از ابتدا كه حاضر به كمك شدند درست بود .كه شايد خيلي از ما حاضر نشيم دست كسي رو بگيريم . بالاخره ما مردم بايد همديگر را در هر گروهي درك كنيم .

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۰۰:۰۴

خیلی مسخره و یک کپی برداری سطحی از یک کار غربیه!

امین۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۲۲:۲۹

هنرمند کسی است که از قیافه اش پول دربیاد مانند خوش قیافگان سینمای ما . اینجا همه خوش فیافن میگی نه پول خرج کن برو سینما لذت ببر

ممد۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۲۲:۲۹

لازم نیست کسی بگه کی الگو هست و کی نیست، وقتی مردم اون آدما رو می بینن و میشناسن، اونا میشن مشهور، حالا بعضیا که فک میکنن هر کی مشهوره حتما خوبه، اونا رو الگوی خودشون میدونن... منظور اینه که چیزی که نشون داده میشه و کسایی که تو دید مردمن، تاثیر خودشونو دارن...

مانی۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۲۲:۲۵

به نظر من حامد خیلی مشکلی نداره البته خیلی ها نه این که مشکل نداره این رامبده که مثل جو گیرهاست این که با کله میری تو کله بهداد یعنی چی . جو گیر

مهشاد۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۲۱:۰۴

هاهاهاهها وااااای خدا این بشر چقدر بامزس :))))))))))))))))) من اصلا با خودم درگیرم :))))

مصطفی۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۲۰:۲۴

راست میگه دیگه، الگوی جامعه رهبران سیاسی و مذهبی باید باشن نه بازیگر و فوتبالیست و خواننده!

مسعود۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۹:۴۲

چرا باید اینقدر به هنرمندان حساس باشیم.بندگان خدا نه می تونن عروسی برن،نه میتونن لباس دلخواه و تیپ مورد علاقه شونو بزنن،خدا نکنه تو یه فیلم نقش یه آدم مذهبیو بازی کنند،دیگه همه انتظار ندارن اونو توی شلوار لی یا مانتو ببینن،و.....واقعا این از بی فرهنگی جامعه نیست که دست و پای هنرمنداشو اینطوری می بنده در صورتیکه همه مردم هرطور دلشون بخواد رفتار می کنند ولی این بندگان خدا این همه محدودیت دارند.....

عسل۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۸:۳۲

با نظر اقای کوروش موافقم . واقعا متاسفم برای این ادم ها

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۷:۴۴

من با این دوربین مخفی چه از نوع خارجی چه ایرانی مشکل دارم . نهایت بی فرهنگی است که مزاحم فردی بشوید واو بخندد. این فرهنگ غلط مسخره کردن را بکنار بگذارید.

یکی۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۶:۵۵

ببینید مردم ما بی جنبه هستن و این تقصیر هنرمند یا ورزشکار نیست .

mohsen۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۶:۳۵

سلام
آقای بهداد شما خواه نا خواه به دلیل شهرتی که دارید مورد توجه هستید و برخی از مردم شما رو دوست داردند حتی آنهای که شما رو دوست ندارند شما رو نگاه می کنند اگر می خواهید عادی زندگی کنید دیگر بازی نکنید انوقت خلا های رفتاری عادی زندگی کردن را می فهمید . بازیگر ها به دلیل شغلشان و جایگاه فرهنگی که دارند نمی توانند عادی زندگی کنند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۶:۱۷

حامد جان، عزیزم! می‌دونم... همه می‌دونن... تو یه چیزیت هست، تابلوئه، علائمش رو از همون اول هم داشتی... این همه گفتن و تاکید نداره! برای همین هم هست نسلی که به تو نگاه می‌کنه و باورت می‌کنه، فک می‌کنه قاطی داشتن ارزشه، برای همینه که مردم قبلا سعی می‌کردن در مواجهه با چالش‌های اجتماعی منطقی باشن یا حداقل به نظر بیان؛ ولی الان تا یه خرده عرصه بهشون تنگ می‌شه همدیگه رو تهدید می‌کنن که: «من قاطی‌ام ها»... آره عزیزم
تو قاطی‌ای
اما عزیزم، دیوانگان حرف راست می‌زنند گاهی، شما هیچ‌وقت نمی‌توانید برای کسی الگوی خوبی باشید!

فرشاد۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۶:۰۶

هركسي علي دايي نمي شود بهتر الگو براي يك جوان .....

احسان۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۵:۳۳

اصلا الگو یعنی چی؟جامعه چه نیازی به الگو داره؟ این حرفا در جامعه آزاد چه معنی میده؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۴:۳۰

رفتار بهداد كاملا عادي حتي مشخصه قصد كمك با روي باز رو داشته ولي اون آقا هي دست به صورتش مي زد كه اينكار كلا هر كس رو عصبي مي كنه منم بودم حالا تو صورتش نمي زدم ولي دستشو محكم رد مي كردم

شیوا۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۴:۳۰

اقای بهداد خوب کاری کرد .با مردمی که هیچ حریمی برای افراد مشهور قایل نیستند باید عصبی تر از این هم برخورد کرد.ببینید با مرگ عسل بدیعی چه کردند و هیچ حرمتی باقی نگذاشتند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۴:۰۰

الكي ميگي

النا ایراندوست۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۳:۳۵

اینها الگو نیستند و فقط بیشتر از بقیه دیده میشوند و اسم این را نباید الگو گذاشت و افرادی که بیشتر از بقیه دیده می شوند فقط بیشتر از بقیه دیده میشوند و قرار نیست که هرکه بیشتر دیده می شود الگو باشد...اگر جامعه به فهم و شعور و عقلانیت کافی برسد، خود این را تشخیص می دهد و لازم نیست این همه توضیح واضحات داد...

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۳:۰۵

عزیزان نویسنده مطلب رو خوب نوشته ، ما نباید وقتی یک شخص هنرمند رو میبینیم ، به حریم خصوصی ایشون تعرض کرده و مزاحمت ایجاد نماییم ، بخدا خودمون هم خوشمون نمیاد که اینجوری مزاحممون بشن .در خصوص الگو بودن اینها باید عرض کنم بله اینها میتونند الگو باشن بنابراین باید کمی آستانه تحملشون رو بالاتر ببرن

شهاب۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۲:۱۶

ولی هنرمندهو نقش آفرینیش خداوکیلی ما خودمونم گاهی اوقات شاید عصبانی بشیم و دیگری از ما بد بگه...... ولی باید پذیرفت که بعضی افراد نمیتونن الگو باشن ولی میتونن بازیگر خوبی باشن.

سیاوش قنواتی۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۱:۲۳

یک نفری را می خواستند اعدام کنند گفت چرا اعدامم میکنید گفتند مخواهیم درس عبرتی برای بقیه باشد گفت نمی شود بقیه را اعدام کنید تا درس عبرتی برای من باشد.هر شغلی لوازماتی دارد که صاحب ان شغل باید لوازمات ان شغل را بپذیرد و در تمام دنیا هم اینجوری است

علی۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۱۰:۰۰

در تمام دنیا میتواند یک هنر مند/ هنرپیشه یا ورزشکار بدلیل داشتن شهرت و بودن در ذهن جامعه این حرف درست باشد ولی متاسفانه در ایران اکثریت این طیف شامل این گزینه نمیشوند. و دلیلش این است که اکثر این قشر ( همه جا استثناء هست) با طی کردن مدارج و روال معمول به این جایگاه نرسیده اند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۹:۲۷

كاملا" مشخصه كه اين مستند و چهره هايي كه از آنها استفاده شده در حال فيلم بازي كردن هستن كه خودشنو مطرح كنند و در واقعيت چنين اتفاقاتي نمي افتد.

سید مهدی۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۹:۲۷

چه ربطی داره ؟
الگو بودن زمانی به وجود میاد که محبوبیت به وجود اومده باشه .
یه معلم خوش رفتار می شه الگو چون بچه ها بهش علاقه مند می شن .
یک مربی ورزش اگه با بچه ها رفیق بشه می شه الگو چون بچه ها بهش علاقه مند می شن .
یک بازیکن وقتی به خواسته تماشاگرها که گل زدنه توجه می کنه و گل می زنه ناخواسته می شه الگو ، چون بهش علاقه مند می شن .
یک بازیگر ...
یک روحانی اگه خوش اخلاق و خوش بیان باشه می شه الگو وگرنه بقیه رو دین گریز می کنه .
...

مهدخت۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۹:۲۷

من اصلا طرفدار حامد بهداد نیستم...ولی خیلی خیلی خیلی خیلی حق داره...

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۹:۲۷

وقتی خدار در قرآن الگو معرفی کرده چرا بیراهه میروید!

فکر کن۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۹:۲۴

من تا حدودی نظرات افراد رو خوندم خودتون هم می دونید چیه تایپ کردید یکی گفته خوبه یکی گفته این توی ایرانه (ولی یادم هست توی اون کلیپ صندوق پستی که یارو کلت درآورد و به طرف صندوق شلیک کرد) خوب اون حتما فلان جایی اولند این کار صحیحی نیست با فکر و برنامه دوربین مخفی نیست دوما ما نمی تونم جایی افراد باشیم سوم چرا این قدر این روزها حرف از حامد بهداد اون روزنامه تیتر میزنه حامد میگه زن ایرانی نمی گیرم چون ... بابا از خودت شروع کن بگو امروز من فلا چیزم رو درست کردم من از خودم شروع کردم از چند ماه پیش قند خیلی کم می خورم پرندگان رو آزار نمی دم آشغال توی خیابا نمی ریزم خوب حالا شما چیه می کنید شما اصلا حامد بد شما از اون یاد بگیر عزیزم بد نباشد کسی رو که تو قبری دیگری نمی خوابونن با تشکر

رضا۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۹:۲۳

آحاد مردم الگوهایشان انسانهایی با خوی پهلوان منشی است نمونه آن شادروان غلام رضا تختی است

فرهاد۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۸:۵۳

هنرمندان و ورزشكاران به جز فوتباليست ها از اقشار فرهيخته ي جامعه هستند. تماشاي فوتبال اروپا براي كودكان بسيار آموزنده است كار گروهي، اطاعت پذيري، تواضع، تسليم در برابر قانون، عدم خشونت ، روابط اجتماعي را فرزند ياد ميگيرد. من به شخصه تماشاي فوتياب ايران را براي فرزندم ممنوع كردم. و به نظر من فوتباليست هاي ما جز اقشار فاسد جامعه هستند.

علی۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۸:۳۷

به یاده همت

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۱۹:۱۵

بی ربط بود. تو رو خدا این تفکرات ایده آلیستی رو فراموش کنید.

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۷:۲۹

در سالن ترانزيت فرودگاه مهرآباد بودم و خسرو شكيبائي خدابيامرز نيز در آنجا حضور داشتند.
خانمي از ايشان در خواست كردند كه عكسي با فرزندشان بگيرند. در حاليكه همسفران شادروان شكيبائي از گيت خروجي خارج مي‌شدند ايشان به صعه صدر خم شده بودن و صورتشان را كنار صورت اين بچه گذارده و داشتند عكس مي‌گرفتند .
از قضا دوربين اشكال داشت و مجبور بودند چندين بار اين عمل را تكرار نمايند.
صحنه اي كه هنوز نيز در خاطرم نقش بسته رفتار و چهره گشاده ايشان بود.

رضا۱۳۹۲/۰۱/۲۵ ۱۹:۱۴

شاید ایشون آدم خوبی بوده ولی الزاماً نمی خواسته که الگو باشه. بهداد هم بازیگری رو دوست دارده ولی دوست نداره الگو باشه و چیزی که نیست رو نشون بده.

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۲:۰۲

الگو رو کسی نباید برای شخص تعیین کنه.
هر کسی هر کس دیگه ای رو میتونه الگو قرار بده. الگو اسمش روشه که یعنی چی.
من تو کامنتا میبینم که بعضیا میگن که صداسیما باید الگوسازی کنه یا رسانه های دیگه در صورتیکه الکوسازی یک کار شخصیه نه یک حرکت هماهنگ شده که توسط دستگاهی بخواد انجام بشه.

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۱:۱۷

الگوها رو در پشت صحنه دیدید؟ اگه ببینید ار خودتون بدتون میاد.

مهدی ق۱۳۹۲/۰۱/۲۴ ۰۰:۳۰

این ادعا اطوارها فقط در کشور جهان سوم دیده میشه . ریس شرکت گوگل با ثروت وهواپیمای شخصی سوار مترو میشه انوقت ما برای ژشت گلرار غش می کنیم

من هستم۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۳:۵۴

افرين به حامد بهداد ، فكر نميكردم به اين خوبي بتونه همه چيزو خيلي صريح بيان كنه

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۳:۴۶

اساب مساب ندارم هااااا رامبد.....ای حال میداد یکی هم میزد زیر گوش رامبد!

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۳:۴۱

الگوی من شهدا و افراد خدمتگذاری که بدون سرو صدا به کارشون مشغولند علی الخصوص دانشمندان عرصه پزشکی و داروسازی میباشد.

reza۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۳:۲۵

hagh ba behdad bud

نوح۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۳:۱۹

الگو مثل مرحوم استاد جلال ذوالفنون

پیمان۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۳:۰۵

دوربین مخفی هـای خارجی رو دیدین؟ مخصوصأ   Punk'd رو. شوخی هـای اونا رو اینجا با مردممون بکنن شک نکنید از ده تا هـفت هـشت تاش به کتک کاری ختم میشه. کاری به هـنرمند و غیر هـنرمند ندارم، جامعه عصبی داریم. من خودم از هـمه بدتر.

مجید۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۲:۳۹

خاک بر سر ما با وجود این همه الگوی دینی امثال بازیگران و ورزشکارا رو الگو قرار بدیم.

ناشناس۱۳۹۲/۰۱/۲۳ ۲۲:۱۵

خیلی عصبیه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.