آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1بازدید

وصله معیوب مایکروسافت اصلاح شد

مایکروسافت روز گذشته وصله‌ای معیوب را که مشکلات جدی برای سیستم عامل ویندوز ایجاد می‌کرد، اصلاح و مجددا عرضه کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دی زون کاربرانی که وصله معیوب را نصب کرده بودند، با هشدار صفحه آبی ویندوز مواجه می‌شدند که به معنای نقص جدی در سیستم عامل یاد شده است و می‌تواند عملکرد آن را به طور کامل مختل کند، یا باعث بوت شدن چند باره سیستم شود.

وصله یاد شده موسوم به MS13-036 اولین بار در 9 آوریل عرضه شد، اما سه روز بعد کاربران از اختلال ناشی از نصب آن شکایت کردند.

حال مایکروسافت این وصله را با عنوان KB2840149  عرضه کرده و وعده داده که با نصب آن مشکلات قبلی به وجود نمی‌آید.

مایکروسافت از ارائه هرگونه توضیحات فنی در مورد علت وقوع این مشکل خودداری کرده، ولی برخی متخصصان تداخل این وصله با برخی نرم افزارهای ثالث محبوب در میان کاربران را عامل نقص یاد شده عنوان می کنند.

مشکل یاد شده کاربران تمامی نسخه های ویندوز را دچار مشکل کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.