آخرین خبرذخایر نفت جهان آب رفت / بازار انرژی در انتظار شوک بعدی!
1بازدید

ناصر خسرو؛ زخم به چرک نشسته نظام دارویی

کارشناس بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو از برخورد با گردانندگان مراکز عرضه غیرمجاز دارو خبر داد و به تبیین علت عدم جمع آوری بازار سیاه دارویی ناصرخسرو پرداخت.

به گزارش ایسنا، دکتر حیدر محمدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر احتمال رونق گرفتن بازارهای غیرمجاز و زیرزمینی توزیع دارو از جمله ناصرخسرو درصورت رشد قیمت داروها بویژه اقلام گرانقیمت و کمیاب، عنوان کرد: در سال جاری بر میزان نظارت و بازرسی‌ها از مراکز پخش و سایر زنجیره‌های توزیع دارو افزوده شده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال اگر پیش از این یک بازرس روزانه دوبار برای بازرسی اعزام می شد، اکنون باید پنج مرتبه به بازرسی برود. البته این وضعیت دائمی نیست و در راستای کنترل وضعیت فعلی انجام شده است.

کارشناس بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بازرسی از مراکز توزیعی دارو برعهده دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق است، گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز به علت کمبود نیرو و عدم امکان استخدام نیروهای جدید، دچار ضعف در بازرسی هستند به همین علت است که امور محوله به بازرسان بیشتر شده است.

محمدی درخصوص جمع آوری و برخرد با فروش غیرمجاز دارو در ناصرخسرو گفت: بازرسان وزارت بهداشت باید برای ورود به ناصر خسرو مجوز داشته باشند و نمی توانند به تنهایی برای برخورد با متخلفان به محل اعزام شوند.

وی عنوان کرد: اما متاسفانه نیروی انتظامی آنچنان که باید همکاری نمی کند و معتقد هستند اینگونه اقدامات در ناصرخسرو، جواب نمی‌دهد. به هرحال "ناصرخسرو" مورد خاصی است. ما هم اگر به تنهایی به آنجا برویم، درگیری پیش می‌آید و دچار مشکل می‌شویم.

کارشناس بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو اضافه کرد: ماموران نیروی انتظامی باید با لباس شخصی همراه ما بیایند و همانجا افراد متخلف را دستگیر کنند زیرا اعزام نیرو با لباس فرم باعث می‌شود همگی داروهایشان را جمع کنند و متفرق شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.