آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

سازمان حج اولویت‌های جدید حج را اعلام کرد

مشاور رئیس سازمان حج و زیارت گفت: اولویت‌های جدید حج تمتع ۹۲ برای نام‌نویسی در کاروان‌ها فراخوانده می‌شوند.

به گزارش فارس، بنیامین شکوه فر در خصوص اولویت‌های جدید حج 92 گفت: بر این اساس، دارندگان فیش‌های ثبت نام تا تاریخ یکم دی ماه سال 84 برای نام نویسی در ظرفیت خالی کاروان‌های تمتع فراخوان می‌شوند.

وی ادامه داد: ما بر اساس ظرفیت‌های خالی در استان‌ها به آنها ابلاغ کردیم که می‌توانند برای تکمیل ظرفیت ثبت‌نام ‌های جدید را آغاز کنند.

شکوه فر در خصوص ظرفیت خالی کاروان‌های حج امسال نیز گفت: هم اکنون بیش از 58 هزار ظرفیت تکمیل شده و حدود 10 هزار ظرفیت نیز خالی است.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود با فراخوان اولویت‌های جدید ظرفیت خالی کاروان‌های تمتع امسال تکمیل شود.

به گزارش فارس، در ابتدای نام نویسی‌ها، دارندگان فیش‌های ثبت نام تا تاریخ 20 آبان ماه سال 84 فراخوان شده بودند که به دلیل تکمیل نشدن 30درصد ظرفیت کاروان‌ها این تاریخ یک ماه اضافه شد و به 20 آذر ماه سال 84 افزایش یافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.