آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
1بازدید

حکم استيناف مدافع تيم ملي مشخص شد

کميته استيناف فدراسيون فوتبال حکم تعليق را براي هادي عقيلي در نظر گرفت.

عقيلي که قبل از ديدار با لبنان اردوي تيم ملي را ترک کرده بود، از سوي کميته انضباطي با محروميت يکساله روبرو شد و بدين ترتيب حق فعاليت در ليگ برتر ايران و تيم ملي را نداشت. پس از اعتراض عقيلي اين پرونده براي بررسي بيشتر به کميته استيناف رفت و حالا از اين کميته خبر مي رسد که حکم تعليق براي عقيلي در نظر گرفته شده است.

به گزارش اوج نيوز، اين در حالي است که کميته استيناف کم خود را به فدراسيون فوتبال اعلام کرده و اين حکم بايد از طريق دبير کل فدراسيون ابلاغ شود.

بدين ترتيب عقيلي مي تواند فوتبالش را در ليگ برتر ايران ادامه دهد و از طرفي اگر کي روش موافقت کند، او به تيم ملي نيز برمي گردد.

با توجه به اينکه اين مدافع پيشنهادات خوبي از تيم هاي داخلي دريافت کرده احتمال بازگشت او به فوتبال ايران براي فصل آتي زياد است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.