آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
1بازدید

آب شرب لامرد به بحران اجتماعی تبدیل خواهد شد

عضو کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد از وضعیت آب شرب شهرستان های مرد و لامرد تصریح کرد: مشکل بی آبی در صورت عدم رسیدگی به بحران اجتماعی تبدیل خواهد شد.

سیدموسی موسوی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۳۱ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی خود با اشاره به بحران آب شرب شهرستان های مرد و لامرد گفت: این دو شهرستان ۱۰ سال است که دچار خشکسالی مطلق هستند.

نماینده مردم لامرد در مجلس شورای اسلامی افزود: علاوه بر مشکل آب کشاورزی و صنعت، بحران آب شرب در این منطقه وجود دارد زیرا تأمین آن از سد کوثر صورت می گیرد ولی علیرغم اینکه حجم رسمی دریافتی آب ۴۰۰ لیتر در ثانیه ولی هم اکنون حدود ۷۰ لیتر برداشت می شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: این موضوع در صورت عدم رسیدگی به بحران اجتماعی تبدیل می شود و علیرغم پیگیری های مکرر از معاونت آب و فاضلاب وزارت نیرو و سفرهای آنها به منطقه، تا کنون اقدامی صورت نگرفته است.

موسوی تأکید کرد: برداشت بی رویه شهرهای واقع در مسیر خط و با توجه به اینکه شهرستان های حوزه انتخابیه من در پایان خط قرار دارند و عدم نظارت در این خصوص بحران آب به وجود آمده است.

وی همچنین از نبود جایگاه CNGدر شهرستان مرد انتقاد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.