آخرین خبرهمتی: نقشه ترامپ علیه ایران به خودش برگشت
1بازدید
۰

هدفشان چیست؟

حاشیه سازی های بی پایان گ و الف برای پرسپولیس

 ساعتی پیش سایت گل پیامی از مهدوی کیا خطاب به علی کریمی منتشر کرد که در این پیام مدعی شده بود که موشک از آلمان برای جادوگر پیام صادر کرده است، این در حالی است که مهدوی کیا امروز در ایران حضور داشته است.

 

به گزارش سایت هواداران پرسپولیس، در حالی این خبر روی سایت گل قرار گرفته است که امروز و پس از انتشار خبر کذب سایت ایسنا در مورد صحبت های رویانیان علیه کریمی، حواشی زیادی برای پرسپویس به وجود آمده است.

 

این صحبت ها در حالی مطرح شد که مدیرعامل پرسپولیس دقایقی بعد در مصاحبه با خبرگزاری فارس ، صحبت های منتشر شده از قول خود را به شدت تکذیب کرد و مدعی شد به زودی از سایتی که این خبر را منتشر کرده است شکایت می کند.

 

اما این پایان ماجرای حاشیه سازی خبرگزاری ها برای پرسپولیس نبود، ساعتی پیش سایت گل پیامی از مهدوی کیا خطاب به علی کریمی منتشر کرد که در این پیام مدعی شده بود که موشک از آلمان برای جادوگر پیام صادر کرده است، این در حالی است که مهدوی کیا امروز در ایران حضور داشته است دیدار تیم ملی فوتبال زیر 17 سال ایران و عراق را از نزدیک مشاهده می کرده است.

 

این اولین بازی نیست که سایت های خبری، به خصوص سایت پر حاشیه ی گل دست به حاشیه سازی برای پرسپولیس می کنند و مطمئناً آخرین بار هم نیابد بود.

 

حال این سوال پیش می آید که هدف این خبرگزاری ها حاشیه ساختن برای پرسپولیس چه بوده و آن ها از آرامش نداشتن و نتیجه نگرفتن پرسپولیس چه سودی خواهند برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.